Στο παρά πέντε γλίτωσε εργαζόμενη! Ανατίναξαν (βίντεο) με γκαζάκια το δημοσιογραφικό συγκρότημα του Νίκου Χατζηνικολάου! Ανίκανος πλέον ο Θεωδορικάκος να προστατέψει τα ΜΜΕ και την κοινωνία. Δολοφονούνται και πυροβολούνται δημοσιογράφοι έξω από τα σπίτια τους και για την κυβέρνηση πέρα βρέχει!



Του Άρη Σπίνου

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές γύρω στις 3 τα ξημερώματα όταν ξέσπασε φωτιά στο κτίριο που στεγάζεται ο ραδιοφωνικός σταθμός Real FM 97,8 και η εφημερίδα Real News στη συμβολή της λεωφόρου Κηφισίας με την οδό Παρνασσού στο Μαρούσι.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η κύρια αιτία της πυρκαγιάς ήταν στον 3ο όροφο όπου προκλήθηκαν σοβαρές ζημιές, ενώ εργαζόμενη που βρισκόταν στο κτίριο την κατέβασαν οι πυροσβέστες από το κλιμακοστάσιο και διακομίστηκε με αναπνευστικά προβλήματα σε νοσοκομείο, προκειμένου να της παρασχεθούν προληπτικά οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο κτίριο βρέθηκαν υπολείμματα από γκαζάκια, ενώ και ο ιδιοκτήτης Νίκος Χατζηνικάου στο twitter κάνει λόγο για εμπρησμό, γράφοντας χαρακτηριστικά “Μας καίνε! Προσπαθούν να μας κλείσουν!” Είναι πλέον αναμφισβήτητο γεγονός ότι το στοίχημα για την πάταξη της εγκληματικότητας το έχει χάσει η κυβέρνηση και ειδικότερα ο υπουργός Θεοδωρικάκος. Δημοσιογράφοι δολοφονούνται, ή πυροβολούνται έξω από τα σπίτια τους, η Cosa Nostra της Ελληνικής Μαφίας αλληλοεξοντώνονται και για όλα αυτά δεν έχει γίνει ούτε μια σύλληψη.