Χρηματοδότης ΜΜΕ! Το λαμόγιο που παριστάνει τον επιχειρηματία και στέλνει ανώνυμες επιστολές...καταγγέλλοντας αντιπάλους του! Οι αρχές βρήκαν ποιος είναι και... ελέγχουν αυτόν!


Του Άρη Σπίνου

Πήγε για μαλλί και βγήκες κουρεμένος! Yπάρχει ένας, κάτι σαν επιχειρηματίας, ο οποίος εσχάτως παριστάνει τον νταραβερτζή.

Και μεταξύ άλλων έχει αναγάγει σε επιστήμη την συγγραφή ανώνυμων επιστολών – καταγγελιών προς την Επιτροπή για το ξέπλυμα, προκειμένου να προκαλέσει ελέγχους «ανεπιθύμητων προσώπων» από την ανεξάρτητη Αρχή!

Βεβαίως μέσα στην αμετροέπεια και την ημιμάθεια του λησμόνησε τη σοφή – πλέον- λαϊκή ρήση «Όποιος σκάβει το λάκκο του άλλου, πέφτει ο ίδιος μέσα»

Κάπως έτσι, ο επιχειρηματίας – νταραβερτζής που φέρεται να σχετίζεται και με ΜΜΕ του περιθωρίου, βρίσκεται την ώρα τούτη από … (ανωνύμως) καταγγέλλων, … ελεγχόμενος!!!

Απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως στα χέρια της αρμόδιας Αρχής εμφανίστηκε πλήθος στοιχείων με ύποπτες δραστηριότητες και μυστηριώδεις κινήσεις κεφαλαίων μέσα από τραπεζικούς λογαριασμούς, που δεν δικαιολογούνται ούτε είναι σαφής η προέλευση τους!

Η διδακτική αυτή ιστορία παρουσιάζει δημοσιογραφικό – και όχι μόνο- ενδιαφέρον!