«Τσαμπουκάς» της ασφάλτου η Δέσποινα Μοιραράκη! Πέρασε με κόκκινο, την καταδίωξαν 2 περιπολικά και όταν την «μπλόκαραν» της αφαίρεσαν την άδεια κυκλοφορίας και ενώ δεν είχε δίπλωμα μαζί της δεν την οδήγησαν στο αυτόφωρο.


edolio5 team

Η πληροφορία του edolio5 δεν επιδέχεται καμία αμφισβήτηση. Η Δέσποινα Μοιραράκη πριν από μία εβδομάδα παραβίασε έναν κόκκινο σηματοδότη στο κέντρο της Αθήνας και ύστερα από μια μικρή καταδίωξη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών σταμάτησε το όχημα της στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Ρήγα Φεραίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν στο edolio5, είπε στους αστυνομικούς ότι «δεν είχε το δίπλωμα της μαζί» και έτσι της πήραν μόνο την άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου ενώ η διαδικασία προβλέπει την αυτόφωρη σύλληψη. Φαίνεται όμως ότι κάποιοι της έκαναν το χατίρι. 

Παρά αυτό το γεγονός  μπήκε στο όχημα της, πάτησε γκάζι και έφυγε ενώ αρνήθηκε να παραλάβει και την κλήση με την παράβαση που της είχαν βεβαιώσει οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Τροχαία ήδη έχει πάει η σχετική απόφαση και η κυρία θα στερηθεί του διπλώματός της για δυο μήνες, ενώ ύστερα από την αφαίρεση της άδειας κυκλοφορίας δεν θα μπορεί να κινεί και το όχημά της.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι εάν δεν πάει η ίδια να παραδώσει τα έγγραφα ικανότητας οδήγησης τι θα γίνει ; Θα απολαύσει ασυλία όπως την μη αυτόφωρη διαδικασία που όφειλε να πάει ;

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !