Ούτε ματιά δεν αντάλλαξαν στα βαφτίσια! Το «ζευγάρι» που κουμαντάρει το Μαξίμου και οι 2 άσπονδοι κολασμένοι εχθροί που ήταν καλεσμένοι στο ναό Αγίων Ισιδώρων. Οι παρέες της ΕΥΠ και οι πληροφορίες για τον έναν και τον άλλον από τους καλοθελητές - πράκτορες.


Του ειδικού συνεργάτη 

Εγώ δεν ήμουν εκεί το περασμένο Σάββατο όταν το ζεύγος του Μεγάρου Μαξίμου, Κύρα Κάπη και Χρήστος Ζωγράφος, βάφτισαν το παιδί τους στον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού αλλά ήταν ο σερβιτόρος. Κατ' αρχήν εύχομαι στο ζευγάρι να το βλέπουν πάντα ευτυχισμένο το παιδί τους γεμάτο υγεία και προκοπή. 

Όπως ήταν λογικό κι επόμενο, «γαλάζια» στελέχη, βουλευτές και υπουργοί έδωσαν το «παρών». Για όσους δεν ξέρουν το συγκεκριμένο ζευγάρι λειτουργεί αντί του αυτοκράτορα εντός του Μαξίμου. Συνεπώς όποιος εκλήθη ας τολμούσε να μην πάει. Έμαθα ότι κάποιοι έβαλαν μέσων για να αποκτήσουν την μαγική πρόσκληση αλλά δεν τα κατάφεραν.

Εκεί όμως ο νεαρός που μοίραζε την παγωμένη σαγκριά μου έστειλε ένα email και μου είπε ότι  δύο πρώην επιστήθιοι φίλοι και νυν άσπονδοι εχθροί αναγκάστηκαν να συνυπάρξουν για κάποιες ώρες στον Λυκαβηττό.

Πρόκειται για τον πρωθυπουργικό ανιψιό, Γρηγόρη Δημητριάδη, και τον νέο υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γιώργο Μυλωνάκη.

Όλοι έσπευσαν να χαιρετίσουν τον Γρ. Δημητριάδη πλην του πρώην φίλου του. Ούτε ματιά δεν του έριξε. Εντύπωση προκάλεσε δε ότι όποτε έτυχε να πλησιάσει ο ένας τον άλλον, ο Γ. Μυλωνάκης έβρισκε μια πρόφαση να απομακρυνθεί. Όλα αυτά φυσικά έχουν ως αφετηρία τον έλεγχο της ΕΥΠ. Ο Δημητριάδης ξέρει τον ρόλο Μυλωνάκη όταν αυτός ήταν παντοκράτορας στη Κατεχάκη και ο Μυλωνάκης ξέρει τι έλεγε στον Μητσοτάκη ο Δημητριάδης για αυτόν. Υπάρχουν βέβαια και οι καλοθελητές πράκτορες που για να επιβιώσουν οι ίδιοι φροντίζουν να «πιρουνιάζουν» και τους 2. Εδώ που τα λέμε όμως σήμερα το κλειδί το κρατάει ο Μυλωνάκης. Αν έχει βγάλει αντικλείδι ο Δημητριάδης θα το μάθουμε σύντομα.


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !