Αυτή είναι η κατασκήνωση! Τα δεκάδες περιστατικά γαστρεντερίτιδας σε παιδιά που φιλοξενούσε και το «πλυντήριο» του Ευαγγελάτου που έβγαλε την ιδιοκτήτρια Μάγδα Αθητάκη για να τα ρίξει όλα στους γονείς. «Το Σάββατο είχε επισκεπτήριο και το βράδυ άρχισαν τα κρούσματα..»


edolio5 team

Η είδηση κάνει τον γύρω της δημοσιογραφικής πιάτσας ήδη. Στο απόλυτο φιλόξενο περιβάλλον της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου που λειτούργησε ως «πλυντήριο» χωρίς καμία ουσιαστικά ερώτηση η ιδιοκτήτρια της κατασκήνωσης στο Γραμματικό, Μάγδα Αθητάκη, έριξε όλες τις ευθύνες στους γονείς.

«Να σας πω τι το προκάλεσε το επισκεπτήριο που έκανα. Έκανα τη βλακεία να κάνω επισκεπτήριο, ήρθαν γονείς με παιδιά το Σάββατο το απόγευμα και την Κυριακή το βράδυ αρχίσανε τα κρούσματα. Τη Δευτέρα το βράδυ άρχισα και έδιωχνα τα παιδιά».

Όπως δηλώνει η ίδια, υπάρχουν στη διάθεση των υπευθύνων της κατασκήνωσης αναλύσεις για την ασφάλεια του νερού ενώ από την ανάλυση των δειγμάτων φαγητού δεν προκύπτει κάποιο πρόβλημα

«Έχω αναλύσεις του δήμου και δικές μας για το νερό. Κρατάω δείγματα φαγητού και την επόμενη μέρα τα έστειλα στο χημείο, βγήκε ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα», διευκρινίζει η ίδια.

Να σημειωθεί ότι μητέρα παιδιού το οποίο νοσηλεύεται από την Δευτέρα σε ιδιωτική κλινική των Αθηνών με υψηλό πυρετό, «το βράδυ της Κυριακής, τα παιδιά έφαγαν χοιρινό καλαμάκι και λουκάνικο και το πρωί της Δευτέρας ξύπνησαν με διάρροιες και στομαχικές διαταραχές».

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !