Διακόπηκε για τις 5 Ιουλίου! Στο εδώλιο τα αδέλφια Λάλα που κατηγορούνται για την δολοφονία Καραϊβάζ και επέμεναν να διεξαχθεί το δικαστήριο χωρίς καμία αναβολή. Με πρόσχημα την προφυλάκιση Λύτρα οι συνήγοροι της οικογένειας του θύματος ζήτησαν αναβολή. Τα παραμύθια που πλασάρει η ΕΛΑΣ για το 1 εκατ. ευρώ που πληρώθηκε η δολοφονία με έμβασμα στην τράπεζα και στο όνομα τους.


edolio5 team

Για τις 5 Ιουλίου διεκόπη η δίκη ενώπιον του ΜΟΔ για την εν ψυχρώ εκτέλεση του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Να σημειώσουμε ότι οι συνήγοροι της οικογένειας του Γιώργου Καραϊβάζ ζήτησαν αναβολή της εκδίκασης αλλά το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα και όρισε διακοπή για τις 5 Ιουλίου. Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί η «είδηση» ότι έχουν εντοπιστεί χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς που προήλθαν από Offshore της Κύπρου, στα αδέλφια Λάλα και... κατά συνέπεια τα χρήματα αυτά είναι η αμοιβή για το συμβόλαιο θανάτου! 

Ούτε σε μυθιστόρημα η Άρλεκιν δεν θα μπορούσε να υπάρξει τέτοιο σενάριο. Θα αποτελούσε παγκόσμιο χρονικό συμβόλαιο θανάτου να πληρωθεί με τραπεζικό έμβασμα! 

Πάνω στην φήμη αυτή όμως που όπως φαίνεται δεν ήταν τυχαία, χωρίς φυσικά να υπάρξει το παραμικρό στοιχείο, η πλευρά των συνηγόρων της οικογένειας Καραϊβάζ ζήτησε αναβολή προκειμένου η δίκη να γίνει με αυτά τα νέα στοιχεία. 

Επιπλέον οι συνήγοροι επικαλέστηκαν πρόβλημα στην ενημέρωσή του επί στοιχείων της υπόθεσης εξαιτίας των εξελίξεων με τον μέχρι πρότινος δικηγόρο των οικείων του Γιώργου Καραϊβάζ, Απόστολο Λύτρα. 

Είναι ήδη γνωστό όμως ότι συνήγοροι της οικογένειας είναι η δικηγόρος Ρόη Παυλαία που τις τελευταίες μέρες εμφανίζεται σε τηλεοπτικούς σταθμούς με άριστη γνώση της υπόθεσης και κατά συνέπεια δεν υπήρχε λόγο όπως έκρινε το δικαστήριο να δοθεί μια τέτοια αναβολή.

Με την εισαγγελική πρόταση που αρνήθηκε την αναβολή τάχθηκε και η υπεράσπιση των δύο κατηγορουμένων, δηλώνοντας πως τα δύο αδέλφια που φέρονται να εκτέλεσαν τον δημοσιογράφο δηλώνουν αθώα και επιθυμούν την εξέλιξη της δίκης χωρίς καμία διακοπή.

Η υπεράσπιση αναφέρθηκε, επίσης, σε πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν χθες περί μεγάλου χρηματικού ποσού που εντοπίστηκε σε εμβάσματα και σχετίζεται με την υπόθεση, τονίζοντας πως «δεν υπάρχουν τέτοια εμβάσματα».

Το δικαστήριο έχοντας κριτήριο, κυρίως, τον χρόνο προσωρινής κράτησης των κατηγορουμένων, που συμπληρώνουν 18μηνο τον Οκτώβριο, αποφάσισε τη διακοπή της δίκης για τις 5 Ιουλίου.

Όπως έχει επισημάνει το edolio5 μετά την ολοκλήρωση της δικογραφίας και του βουλεύματος παραπομπής των 2 φερόμενων ως φυσικών αυτουργών της δολοφονίας Καραϊβάζ η δίκη θα οδηγήσει σε ένα μοναδικό φιάσκο για την ΕΛΑΣ που βιάστηκε προκειμένου να εξυπηρετήσει προεκλογικά την ΝΔ στην σύλληψη των 2 αδελφών.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !