Υπόθεση υποκλοπών! Από τον «πάγκο» του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αχιλλέα Ζήση πέρασε ο Γρηγόρης Δημητριάδης. Τελευταίος μάρτυρας ο Γιάννης Λαβράνος την επόμενη εβδομάδα. Διαβασμένος μέχρι κεραίας ο εισαγγελικός λειτουργός κάνει εντέχνως «χειρουργικές» ερωτήσεις και αφήνει εκτεθειμένους τους μάρτυρες με όσα λένε.


edolio5 team

Όπως ήδη αναφέραμε σε πρόσφατο σχετικό ρεπορτάζ ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες η προανακριτική διαδικασία υπό την εποπτεία και την κύρια ευθύνη του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αχιλλέα Ζήση της υπόθεσης των υποκλοπών. 
Προτελευταίος μάρτυρας κατέθεσε ο Γρηγόρης Δημητριάδης και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να καταθέσει ο Γιάννης Λαβράνος. Μέχρι σήμερα έχουν καταθέσει περισσότεροι από 50 εμπλεκόμενοι με άκρα μυστικότητα χωρίς να έχει διαρρεύσει το παραμικρό. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αχιλλέας Ζήσης ζήτησε σε μερικούς εξ αυτών να μπουν σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων αλλά είναι άγνωστο εάν το αποδέχθηκαν. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει οδηγούν αβίαστα στο συμπέρασμα για το ποιοι οργάνωσαν τις παράνομες υποκλοπές με το λογισμικό Predator και αναμένεται να συντάξει το σχετικό πόρισμα, το οποίο θα υποβάλλει στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, που θα έχει τον τελευταίο λόγο για την υπόθεση για την άσκηση ποινικών διώξεων.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !