Τα παραμύθια των Μπακοκαϋμενάκηδων καλά κρατούν! Διαδίδουν σε πρόθυμα παπαγαλάκια των ΜΜΕ ότι τους παρακαλεί να μπει συνέταιρος στην Τράπεζα Αττικής ο ζάμπλουτος Τέλης Μυστακίδης. Το 600 εκατ. ευρώ που πρέπει να βάλουν και τα ανέκδοτα.


Του ειδικού συνεργάτη 

Με τόσα που έχουμε ακούσει από τους Μπακοκαϋμενάκηδες όλα τα περιμένουμε από αυτούς! 

Για την τράπεζα Αττικής που μας έχουν τρελάνει ως προς την συγχώνευση της με την Παγκρήτια σας έχουμε ενημερώσει με αναλυτικό ρεπορτάζ ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον 600 εκατ. ευρώ ρευστό χρήμα προκειμένου η τράπεζα με την «μαύρη τρύπα» να ορθοποδήσει.

Ενώ όλες οι διαδικασίες για την απόκτηση του 69% της AEGEAN BALTIC Bank από τον ζάμπλουτο Tέλη Μυστακίδη προχωρούν κανονικά, τις τελευταίες ημέρες μεταδίδεται μια περίεργη πληροφορία που την διαδίδουν τα Payroll του εφοπλιστικού διδύμου. Η πληροφορία λέει ότι ο Μυστακίδης τους έχει ζητήσει (!!) να συμμετάσχει στο νέο τραπεζικό εγχείρημα. Φυσικά περί ονείρων που μπορεί ο καθένας να κάνει δεν υπάρχει κανένας φραγμός

Στον περίφημο 5ο τραπεζικό πόλο δηλαδή στην τράπεζα Αττικής όπως έχουν δώσει εντολή να γράφουν τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ.

Κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν ισχύει αλλά ουδέποτε ο Μυστακίδης τους έχει συναντήσει. Πως σκεφτήκαν να στήσουν αυτό το παραμύθι οι Μπακοκαϋμενάκηδες ;

Πράγματι, πριν από 10 χρόνια επί κυβέρνησης Αντώνη Σαμαρά, ο Τέλης Μυστακίδης, είχε δεχτεί μια πρόταση από τον τότε πρωθυπουργό να εξαγοράσει την Αττικής, κάτι που ο επιχειρηματίας απέρριψε κατηγορηματικά όταν διαπίστωσε ότι αυτό δεν ήταν τράπεζα αλλά η «μαύρη τρύπα» του Βεζούβιου.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !