Μας φλομώσανε για την μεγάλη τράπεζα που «έρχεται»! Τα πρόθυμα ΜΜΕ που μπουκώνονται από διαφημίσεις δεν λένε ότι πρέπει να πρέπει να βάλουν 600 εκατ. οι Μπακοκαϋμενάκηδες στα ταμεία της Attica Bank για την συγχώνευση με την Παγκρήτια τράπεζα. Θα πάρουν και άλλα δάνεια ; Από που θα έρθουν τα χρήματα ;


Του ειδικού συνεργάτη

Κάθε μέρα διαβάζουμε και ένα παραπολιτικό που συνοδεύεται με μια ωραία φωτογραφία της υπέρλαμπρης και γοητευτικής Ελένης Βρετού ως «κουμάντο» της Attica Bank που ετοιμάζεται να γίνει νύφη δίπλα στο πλευρό του Αλέξανδρου Εξάρχου, για την μεγάλη συγχώνευση που θα γίνει μεταξύ αυτή της τράπεζας και της Παγκρήτιας.

Πολύ λάδι και τηγανίτα τίποτα!

Η παραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική και μόνο το edolio5 την έχει επισημάνει για να μην κλαίνε αύριο κάποιοι με μαύρο δάκρυ και ισχυρίζονται ότι δεν τα ήξεραν. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από αξιόπιστη πηγή, έχει μετρηθεί η επίπτωση στους κεφαλαιακούς δείκτες των δύο τραπεζών, καθώς σύμφωνα με την έκθεση αξιολόγησης της DBRS, ο λογαριασμός για τα κεφάλαια που θα απαιτηθούν είναι της τάξης των 600 εκατ. ευρώ.

Γεννιέται λοιπόν το ερώτημα για την υπάρχουσα μαύρη τρύπα και κυρίως για το που θα βρεθούν τα χρήματα από τους βασικούς μετόχους που είναι οι Μπακοκαϋμενάκηδες μαζί με τον υπόδικο για κακούργημα Εξάρχου.

Τα κόκκινα δάνεια των 2 αυτών τραπεζών ακουμπούν τα 3 δις. Πολλά λόγια δεν χρειάζονται αλλά πειστικές απαντήσεις.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !