Οι αμαρτωλοί έρωτες στην σχολή των αξιωματικών της ΕΛΑΣ στην Αμυγδαλέζα και ο εκπαιδευτής! Το παρασκήνιο του εκβιασμού με τα ροζ βίντεο και τις φωτογραφίες της δόκιμης υπαστυνόμου και ο ρόλος της Κουτσελίνη που παρουσίαζε στην εκπομπή της τον 35χρονο εκβιαστή - αστυνομικό ως θύμα. Οι μηνύσεις και η μετάθεση στην ΔΙΑΣ.


edolio5 team

Η σύλληψη ενός 35χρονου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. για εκδικητική πορνογραφία είναι ήδη γνωστή.
Το edolio5 με αμέριστη προσοχή από την πρώτη στιγμή που ήρθε στην διάθεση του το σχετικό υλικό, αρνήθηκε να το δημοσιοποίησει, παρά μόνο αναφέρθηκε σε αυτό καθ' αυτό το γεγονός προκειμένου να παρέμβει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τον επικείμενο διασυρμό μιας γυναίκας. 

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κινητό και ένα ψηφιακό μέσο αποθήκευσης, τα οποία θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση.

Παράλληλα, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη ο προβλεπόμενος πειθαρχικός έλεγχος του Αξιωματικού για την εν λόγω υπόθεση.

Ο εν λόγω αξιωματικός της ΕΛ. ΑΣ. που συνελήφθη με την κατηγορία της εκδικητικής πορνογραφίας, ήταν εκπαιδευτής στη Σχολή Αξιωματικών στην Αμυγδαλέζα και είχε σχέση με μια δόκιμο αξιωματικό. Λίγο καιρό μετά χώρισαν οπότε ο 35χρονος ξεκίνησε να την παρενοχλεί και να την εκβιάζει οπότε η γυναίκα του έκανε μήνυση για σεξουαλική παρενόχληση.

Μετά από αυτή την μήνυση, τον έδιωξαν από την Σχολή, πέρασε ΕΔΕ και του επιβλήθηκε στέρηση βαθμού, ενώ τον μετέθεσαν στην ομάδα ΔΙΑΣ.

Ωστόσο ο 35χρονος αξιωματικός συνέχισε να διακινεί βίντεο και φωτογραφίες από τις προσωπικές τους στιγμές με την δόκιμο αστυνομικό, κατηγορώντας τηv κατ’ αυτό τον τρόπο ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις και με άλλους αστυνομικούς από τη Σχολή.

Πριν από λίγες μέρες η γυναίκα, του έκανε νέα μήνυση αυτή τη φορά για εκδικητική πορνογραφία, οπότε αφού προηγήθηκε ενδελεχής διερεύνηση της καταγγελίας της από την ΕΛ.ΑΣ., σχετικά με διακίνηση των βίντεο, στο οποίο απεικονίζονται οι προσωπικές τους σεξουαλικές στιγμές, πραγματοποιήθηκε η σύλληψη του 35χρονου αξιωματικού, ο οποίος οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., είχε βγει στην τηλεοπτική εκπομπή, της Κουτσελίνη καταγγέλλοντας ότι η δόκιμος αστυνομικός τον παρενοχλούσε σεξουαλικά. Η εκπομπή δεν έπραξε ούτε τα αυτονόητα έλεγχωντας αν όσα έλεγε ήταν αληθή και φυσικά συμμετείχε στον εξευτελισμό μιας γυναίκας που όλοι καταλάβαιναν ποια ήταν τουλάχιστον στην σχολή που υπηρετούσε.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !