Ο Άγγελος Γιαννακόπουλος κατεβαίνει στην παραλία! Επιχειρηματική απόβαση με 100 εκατ. από τον «Mr Χωριάτικο» για 3 μαγαζιά - φιλέτα που σήμερα τα έχουν άλλοι επιχειρηματίες. Ο πόλεμος που «μυρίζει» και οι συμμαχίες που χτίζονται.


Του ειδικού συνεργάτη

Όποιος παρακολουθεί τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Άγγελου Γιαννακόπουλου που έγινε γνωστός με την ενασχόληση του στην δημιουργία της Αλυσίδας φούρνων «ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ» σήμερα πρέπει να έχει χάσει τον έλεγχο για το σε ποιες επιχειρήσεις συμμετέχει είτε ως εμφανής εταίρος ή με ποσοστά. 

Κανείς δεν γνωρίζει πλέον ούτε σε ποιους νομούς δραστηριοποιείται. Το βέβαιο είναι ότι διακινεί και διαχειρίζεται τεράστια οικονομικά κεφάλαια. Τώρα αρχίζουν όμως τα ωραία! 

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση μια από τις περιοχές που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά ο Άγγελος Γιαννακόπουλος, που πέρασε δύσκολες δικαστικές περιπέτειες, είναι η παραλιακή ριβιέρα.

Ήδη με «μπροστινούς» συμμετέχει σε κάποια μαγαζιά επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος και στην Γλυφάδα. Η μεγάλη απόβαση όμως έρχεται με την διάθεση 100 εκατ. ευρώ προκειμένου να ελέγξει 3 μεγάλους παραλιακούς χώρους, που σήμερα τους διαχειρίζονται άλλοι επιχειρηματίες και έχουν ενοικιαστεί από το δημόσιο που όπως μαθαίνουμε δεν έχουν καμία διάθεση να τους αφήσουν από τα χέρια τους.

Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει «πόλεμος» και ο καθένας χτίζει τις συμμαχίες του, κυρίως με την τοπική αυτοδιοίκηση, αλλά και οικονομικά δυνατούς παίκτες για να μπορεί να ανταπεξέλθει την ώρα που το καμπανάκι του διαγωνισμού θα χτυπήσει.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !