Η δόκιμη αξιωματικός της ΕΛΑΣ στην σχολή της Αμυγδαλέζας! Ροζ βίντεο που θα ζήλευε και ο Σειρινάκης κάνει τον γύρω των κινητών τηλεφώνων. Η «αφωνία» του αρχηγείου της ΕΛΑΣ και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Οι γυμνές φωτογραφίες και οι περιπτύξεις.


edolio5 team

Μια δόκιμος που σε λίγες μέρες θα γίνει αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., έχει κάνει άνω κάτω τη Σχολή Αξιωματικών στην Αμυγδαλέζα με την συμμετοχή της σε ροζ βίντεο με συμμαθητές της.

Όργια μέσα στη σχολή με συμμετοχή αξιωματικών και δοκίμων (επίσης καταδικαστέο), αντιποίηση στολής, βίντεο με ερωτικές περιπτύξεις σε δωμάτια, γραφεία, αυτοκίνητα και διάφορα βίντεο με την ίδια γυμνή

Το χειρότερο απ’ όλα, είναι το γεγονός ότι οι πρωταγωνιστές (άνδρες) των συγκεκριμένων βίντεο, διακίνησαν το υλικό μέσω εφαρμογών σε συναδέλφους τους, φτάνοντας εν τέλει και στα δημοσιογραφικά γραφεία και φυσικά στο edolio5. 

Έχουμε στην κατοχή μας τα πλήρης στοιχεία της πρωταγωνίστριας αλλά και του καυτού υλικού. Είναι αυτονόητο ότι το αρχηγείο της ΕΛΑΣ θα πρέπει να πράξει τα δέοντα πριν αυτά αρχίζουν και διαρρέουν σε τηλεοπτικούς σταθμούς, που είμαστε σίγουροι ότι τα έχουν ήδη στην διάθεση τους.

Για λόγους ευπρέπειας το edolio5, δεν θα τα δημοσιοποιήσει προς το παρόν αναμένοντας τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη τις επόμενες ώρες να πράξει αυτό που πρέπει.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !