«Από το αυτί» και στην Θεσσαλονίκη ο Κοκλώνης! Το τελεσίγραφο του Ιβάν, τα 32 εκατ. ευρώ και οι κακουργηματικές ποινικές δικογραφίες που αφορούν τον Νικολάκη στο τραπέζι της συζήτησης με ανθρώπους του καναλάρχη Σαββίδη.


edolio5 team

Σας έχουμε ενημερώσει με αναλυτικό ρεπορτάζ περί της τύχης του παρουσιαστή της Trash Tv Νίκου Κοκλώνη από το OPEN! Θεωρείτο δεδομένη η έξοδος του και μάλιστα όπως μαθαίνουμε αυτή έγινε με επεισοδιακό τρόπο.

Φαίνεται όμως ότι ο Ιβάν είχε φάει μεγάλο παραμύθι από τον Κοκλώνη περί της αγοράς του τηλεοπτικού σταθμού αφού του είχε παρουσιάσει μεγάλους και τρανούς επενδυτές. Οι πληροφορίες του edolio5 αναφέρουν ότι στις 31/5 έληξε το τελεσίγραφο του Σαββίδη προς τον Νίκο Κοκλώνη για την αγορά του σταθμού με ποσό που ανέρχεται σε 32 εκατ. ευρώ συμπεριλαμβανομένων των υποχρεώσεων και δανείων που βαραίνουν το OPEN. Τα δάνεια και οι οικονομικές υποχρεώσεις προέρχονται από την εποχή του Φ. Βρυώνη που έπιασε «κορόιδο» τον Σαββίδη και του πούλησε με εντολή του ΣΥΡΙΖΑ το κανάλι «Epsilon».

H συνάντηση που είχαν το βράδυ της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη Κοκλώνης και υψηλόβαθμα στελέχη του σταθμού έθεσε στο τραπέζι ορισμένες εκκρεμότητες που αφορούν στο budget με τον διαχειριστή του ψυχαγωγικού προγράμματος και ιδιοκτήτη των εταιρειών Barking Well Media και Red Smile να ομολογεί ότι οι πρόσοδοι είναι χαμηλότερες των προσδοκιών του.

Τέθηκαν επίσης και τα ποινικά ζητήματα που αφορούν τον Trash παρουσιαστή και ο Κοκλώνης τους καθησύχασε πως όλα είναι υπό έλεγχο. Τώρα εάν τους παραμύθιασε ή όχι δεν το γνωρίζω! Είναι όμως κατάντια να συνεχίζουν να συνομιλούν με τον Κοκλώνη.

Ένα πουλάκι επίσης μας είπε ότι στο περιβάλλον του Σαββίδη βρίσκεται ένα παλικάρι που δείχνει ιδιαίτερη συμπάθεια στον Κοκλώνη με αποτέλεσμα να προσπαθεί να πείσει τον Ιβάν πως «... ο Νικολάκης είναι αδικημένος. Είναι καλό παιδί! Μην τον διώξεις!». Σιγά - σιγά θα σας πούμε και ονόματα που θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !