Λάσπη επί χρήμανση με No - Paper από το Μαξίμου δια χειρός αδελφού π. υπουργού της ΝΔ και ενός κοντού διαφημιστή! 3000€ για πρωτοσέλιδο και 200 ευρώ για «παραπολιτικά» λίγων λέξεων σε βάρος του Κυριάκου Βελόπουλου. Ψέματα από το ίντερνετ που είναι χιλιοειπωμένα τα μάζεψαν σε 3 σελίδες και τα μοιράζουν σε πρόθυμα ΜΜΕ. Ο πανικός της αυλής Μητσοτάκη και η «επιχείρηση PIG».

Του ειδικού συνεργάτη

Η τέχνη της προπαγάνδας είναι μια σοβαρή υπόθεση αλλά για μια ακόμη φορά η πείνα που έχει πέσει στα ΜΜΕ δείχνει ότι ακόμα και το 200ευρω έχει σήμερα την αξία του. 

Τις τελευταίες ώρες έχουν βγει στην πιάτσα τα γνωστά λομόγια της Ελληνικής δημοσιογραφίας με ευκαιρία τις ευρωεκλογές μπας και αλλάξουν καινούριο αυτοκίνητο. Είναι όμως του καθενός γνωστή η ιστορία που στην καλύτερη περίπτωση ίσως καταφέρουν να κάνουν ένα βιολογικό καθαρισμό στο αυτοκίνητο που ήδη έχουν. Στημένα κείμενα με εκβιαστικό περιεχόμενο δίνουν και παίρνουν προκειμένου να «τσιμπήσει» ο πελάτης και να τηλεφωνήσει στο ΜΜΕ. Αυτή είναι η κατηγορία των ελεύθερων σκοπευτών που κυνηγάνε και το 50ευρω. Υπάρχουν και οι άλλοι όμως, για αυτούς θα μιλήσουμε σήμερα που λαμβάνουν στο email τους έτοιμα κείμενα με ύβρεις και χυδαία ψέματα που έχουν ήδη διαψευστεί αλλά φυσικά κανένας δεν έχει αναφέρει την διάψευση. Αδελφός πρώην υπουργού της ΝΔ μαζί με έναν κοντό διαφημιστή που κάνει την ίδια δουλειά με την σύζυγο του στέλνουν κατά δεκάδες παραπολιτικά κείμενα σε βάρος του προέδρου της «Ελληνικής Λύσης - Κυριάκος Βελόπουλος» με σχετικό τιμοκατάλογο. Το πρωτοσέλιδο έχει αμοιβή 3.000€ και τα παραπολιτικά μερικών λέξεων 200 ευρώ. Ήδη τις τελευταίες μέρες κάποιοι έχουν τσεπώσει τα πρώτα μεροκάματα. Οι δημοσκόπησες που έρχονται στο Μέγαρο Μαξίμου, η μία μετά την άλλη και δείχνουν ότι ο Βελόπουλος φλερτάρει με την 3η θέση στις ευρωεκλογές έχει δημιουργήσει πανικό στην αυλή Μητσοτάκη και όπως μαθαίνουμε έχει δώσει εντολή και στα τηλεοπτικά κανάλια τις επόμενες μέρες να μπουν στον χορό των «αποκαλύψεων» και φυσικά να περάσουν από το λογιστήριο για το αντίτιμο.

 Τα πισώπλατα γρονθοκοπήματα από τον υπό έκπτωση βουλευτή σε βάρος του Βασίλη Γραμμένου προσπάθησαν ως γεγονός να το γυρίσουν τούμπα και να εξομοιώσουν το θύμα με τον θύτη αλλά δεν τους βγήκε και το εγκατέλειψαν νωρίς το σενάριο αυτό.

Τώρα περιμένουν στην γωνία για κάτι άλλο, οτιδήποτε. Ακόμη και αν δεν υπάρξει το κάτι άλλο θα το κατασκευάσουν μόνοι τους. Μέχρι τότε θα πέφτουν μερικά ψηλά στην πιάτσα για ολοσέλιδα ρεπορτάζ «αποκαλύψεων» που θα γελάει ο κάθε πικραμένος για την απελπισία ενός συστήματος και ενός καθεστώτος που δεν μπορεί πλέον να εντοπίσει με πολιτικούς όρους έναν πολιτικό αντίπαλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα δημοσιεύματα αυτά ονομάστηκαν επιχείρηση «Pig». Αυτός είναι και ο αποστολέας των email που πηγαίνει στα διάφορα ΜΜΕ. Προφανώς το όνομα είναι επειδή το είδος κυλιέται στην λάσπη και κατά συνέπεια τα δημοσιεύματα έχουν παρόμοιο χαρακτήρα. Από έμπνευση παίρνουν μηδέν πάντως.


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !