Την φουκαριάρα! Την ξεφτιλίζουν 91 ετών ως υποψήφια ευρωβουλευτή (!) στο κομματίδιο του Καρατζαφέρη που έβαλε μπροστινό έναν εκπρόσωπο της Trash Tv. Την ίδια ώρα ο Μπαρμπαγιώργης στηρίζει Μητσοτάκη και το δεξί του χέρι Κωστής Αϊβαλιώτης καταγγέλλει το νέο μαγαζί που στήθηκε ως «υπόθεση της πλάκας».


edolio5 team

Σε τέτοιες περιπτώσεις που δεν παραλείπουν καθόλου από τα φαινόμενα που η Αννίτα Πάνια καλούσε στις εκπομπές της για να γελάει ο τηλεθεατής του Καναπέ, εκμεταλλευόμενη φανερά σημάδια νοημοσύνης και θα έπρεπε να παρεμβαίνει ο εισαγγελέας φαίνεται ότι τώρα αυτό έχει μεταφερθεί και στις ευρωεκλογές. Στην προκειμένη περίπτωση δεν έχουμε έναν «πελάτη» μιας εκπομπής με χαμηλή νοημοσύνη που αποτελεί αντικείμενο εκμετάλλευσης, αλλά μια κυρία που η ίδια ομολογεί με δημόσιες αναρτήσεις την ιδιαίτερα άσχημη οικονομική της κατάσταση και σε ηλικία 91 ετών αποφάσισε να πάει στην ευρωβουλή (!) για να εκπροσωπήσει δια ενός κόμματος που βρίσκεται εκλογικά υπό το μηδέν, την χώρα μας. Με τι γνώσεις ; Με ποιες ξένες γλώσσες ; Με ποια αντίληψη των εθνικών θεμάτων ; Πότε έμαθε τα γεωπολιτικά παιχνίδια και την διαμόρφωση των οικονομικών στρατηγικών της Ευρώπης η μαγείρισσα Βέφα Αλεξιάδου ; Ο Μπαρμπαγιώργης που είναι ξεχασμένος από θεούς και ανθρώπους βρήκε μια μοναδική ευκαιρία να κουβεντιάζουν το όνομα του αφού κανείς δεν πιστεύει ότι το μαγαζί που κάποτε είχε φτιάξει και το ονόμαζε ΛΑΟΣ το έχει παραχωρήσει στον συμπαρουσιαστή του Εθνικά Μπούτια, που παριστάνει τον πρόεδρο. Ο ίδιος στηρίζει δημόσια τον Μητσοτάκη και δεν λέει κουβέντα για το κόμμα - Trash που εξελίσσεται αυτό που ο ίδιος έδωσε. Όσοι γνωρίζουν λένε πολλά για τα πως και τα γιατί το έκανε. Τίποτα κρυφό. Ακόμη και το δεξί του χέρι ο Κωστής Αϊβαλιώτης που δεν πίστευε στα αυτιά του όταν έμαθε ένα πρωί ότι ο μεσήλικας πλέον με το βαμμένο μαλλί έδωσε την σφραγίδα σε έναν μάνατζερ νυχτερινών κέντρων και συνεχίζει να καταγγέλλει μέχρι σήμερα αυτή την πολιτική φαιδρότητα. Προσπάθησε ο ίδιος να κάνει κόμμα αλλά δεν κατάφερε να μαζέψει τα χρήματα που ήταν απαραίτητα. 

Αυτά όμως ας τα βρούνε μεταξύ τους στα «μνημόσυνα» που κατά καιρούς κάνουν και τα ονομάζουν συνέδριο στο ανύπαρκτο κόμμα τους. Την φουκαριάρα την Βέφα Αλεξιάδου υπάρχει κανείς να την προστατέψει από τον δημόσιο εξευτελισμό και τον εκλογικό διασυρμό που υποστεί σε λίγες μέρες;  

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !