Νταραβεριτζήδες για Business με τίτλους βυζαντινών αυτοκρατόρων! Η επέλαση στην Αθήνα του «Μήτσου» και του «Κίτσου», η επίδειξη δύναμης και τα μαύρα ράσα της προστασίας κάθε είδους διαπλοκής, που χώνουν το χέρι στην τσέπη μόνο για να βάλουν και όχι για να... βγάλουν. Τύφλα να έχει ο Ιουστινιανός.


Του ειδικού συνεργάτη

Άμα έχεις απωθημένα από μικρό παιδί και ήσουν στην καρπαζιά στο σχολείο νιώθεις ότι κάτι έγινες αν σου δώσουν γραμμένο σε πάπυρο έναν βαρύγδουπο τίτλο αυτοκρατορικής προέλευσης αφού βέβαια σε έχουν «δαγκώσει» 2- 3 εκατ. δολάρια οι εκλεκτοί με τα μαύρα ράσα.

Μπορεί να μην έλαβαν τους τίτλους τους (Μέγας Λογοθέτης, Μαιστωρ, Πρωτονοτάριος, Ρεφενδάριος, Ρήτωρ, Ένδικος) από τον Ιουστινιανό και την Θεοδώρα ούτε από τον Φλάβιο Ηράκλειο ή τον Λέοντα Γ’ τον Ίσαυρο, ωστόσο οι σύγχρονοι άρχοντες του εκκλησιαστικού θρόνου πατριαρχικής προέλευσης από την Αστόρια της Νέας Υόρκης έως και την παροικία του Μόντε Κάρλο βρέθηκαν στην Αθήνα επί τη ευκαιρία της εαρινής σύναξης προκειμένου να αποφασίσουν τα μελλοντικά βήματα τους για την προάσπιση του δικαίου του Πατριαρχείου! Πάρε το αυγό και κούρεψε το!

Μια σύναξη Αρχόντων από 22 χώρες, παραβρέθηκαν οι εξ Αμερικής ορμώμενοι «Προστάτες» με τα «Μαύρα ράσα», οι γνωστοί νταραβεριτζήδες, που έχουν καταστήσει το «πάρε – δώσε» οικογενειακή υπόθεση!

Ωστόσο είναι επιβεβλημένο να αναφερθεί ότι μεταξύ όλων αυτών, υπάρχουν πολλοί που πλασάρονται με βυζαντινούς και εκκλησιαστικούς τίτλους για προσωπικές δημόσιες σχέσεις και που λειτουργούν μόνο για το δήθεν και το φαίνεσθαι!

Και που ποτέ δεν έβαλαν το χέρι στην τσέπη για να βοηθήσουν την χώρα.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !