Στην βουλή οι απειλές της «Ακτής του Ήλιου» στον Άλιμο! Η περίεργη σιωπή του δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη και το «μπούλινγκ» των πολιτών που ζητούν ελεύθερη πρόσβαση από φρουρούς που έχει βάλει η εταιρεία στις εισόδους της παραλίας. Εισαγγελέας υπάρχει ;


edolio5 team 

Με ερώτηση που κατατέθηκε πριν λίγες μέρες στην βουλή από την βουλεύτρια της Ελληνικης Λύσης κ. Ασημακοπούλου προκύπτουν πολύ σοβαρά ζητήματα για τον τρόπο δράσης όσων διαχειρίζονται την παραλία στον Δήμο Αλίμου που την έχουν ονομάσει «Ακτή του Ήλιου».

Στην ερώτηση, στην οποία αναμένεται η απάντηση του αρμόδιου υπουργού πρέπει να προστεθεί και η σιωπή του δημάρχου της πόλης Ανδρέα Κονδύλη για τις καταγγελίες των πολιτών που όπως αναφέρεται στην ερώτηση τους εμποδίζεται με φρουρούς η πρόσβαση στην παραλία. Την ίδια ώρα οι πληροφορίες λένε ότι ο δήμαρχος έχει βρεθεί με πολλές φορές να διασκεδάζει στους χώρους εστιάσεις που βρίσκονται εντός της Ακτή του Ήλιου και ότι διατηρεί άριστες σχέσεις με τους διαχειριστές της. Επειδή το καλοκαίρι τώρα αρχίζει και το θέμα είναι μείζον και το edolio5 θα επανέλθει.

Αναλυτικά η ερώτηση που υπέβαλε η βουλευτής Β' Πειραιά Σοφία Ασημακοπούλου : 



ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !