Έπεσε σήμερα η αυλαία στις δίκες του Λαυρεντιάδη μετά από στημένες διώξεις 10 ετών! Ομόφωνα αθώος στην τελευταία «εκκρεμότητα» του για την Proton Bank από το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών.


edolio5 team

Μια ακόμη, ομόφωνη αθωωτική απόφαση, αυτή την φορά για την Proton Bank ήρθε σήμερα 23/5  για τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη από το Εφετείο Αθηνών βάζοντας τέλος σε όλες τις δικαστικές του εκκρεμότητες.
Η απόφαση έρχεται σε συνέχεια και άλλων αθωωτικών αποφάσεων τα τελευταία δώδεκα έτη για όλες τις άλλες υποθέσεις.

Με αυτήν κλείνει ο κύκλος διώξεων για όλες τις κατηγορίες.

Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης πλέον συνεχίζει την επιχειρηματική του δράση χωρίς καμία δικαστική εκκρεμότητα.

Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης εκδιώχθηκε και τέθηκε σε προσωρινή κράτηση, κατά παράβαση της νομοθεσίας και σε βάρος της ήδη επιβαρυμένης υγείας του. Προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ) όπου και δικαιώθηκε.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι, έχει αθωωθεί δεκαεπτά φορές σε μια σειρά αστικών και ποινικών υποθέσεων, ιδιαίτερα σε εκείνες που αφορούσαν στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Ωστόσο, όλα ξεκίνησαν με την τράπεζα Proton το 2011 εξ ου και η ιδιαίτερη σημασία της αθωωτικής απόφασης.

Μετά από μία πολυετή διαδικασία, μακρά και εξαντλητική του Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών έπεσε η αυλαία σε μια πολύκροτη δίκη που απεδείχθη φούσκα και άπαντες κατάλαβαν ότι εξυπηρετούσε πολιτικές σκοπιμότητες μια άλλης εποχής. Η έδρα του εφετείου κήρυξε ομόφωνα αθώο τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη από κάθε κατηγορία.

Σε αυτόν τον τόπο τελικά η Ελληνική δικαιοσύνη έχει τον πρώτο και το τελευταίο λόγο. Είναι αυτή που αποκαθιστά κάθε είδους αδικία και έβαλε οριστικό τέλος σε μια σκοτεινή περιπέτεια που πέρασε και από την παράνομη και βάρβαρη προφυλάκισή του. Πρόκειται για μέτρο που καταδικάστηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !