Την ώρα που εκκρεμεί η απόφαση του εκλογοδικείου για την έκπτωση όλων των βουλευτών του «μαγαζιού», ένα βήμα πριν την άρση ασυλίας του ο Στίγκας! Στις 14/2 κατατέθηκε η μήνυση (μια από τις 3) από τον δικηγόρο Χάρη Κατσιβαρδά για συκοφαντική δυσφήμηση και σε 19 μέρες (!) στα χέρια τις 30ης πταισματοδίκη η δικογραφία που οδεύει για την βουλή.


edolio5 team

Η πλήρης επιβεβαίωση του edolio5 για το τι επικρατεί στο παρακμιακό πλέον κόμμα - περίγελος δεν άργησε να φανεί. Εκτός από τον ανυπόστατο και άνευ ουσίας πολιτικό «λόγο» του Στίγκα και με τις μηνύσεις και τις αγωγές που έχει καταθέσει σε βάρος του Στίγκα ο π. βουλευτής του κόμματος, των Σπαρτιατών και ανεξάρτητος πλέον, δικηγόρος και ποινικολόγος κ. Χάρης Κατσιβαρδάς. 

Σήμερα το πρωί, ο γνωστός ποινικολόγος επισκέφτηκε την 30η πταισματοδίκη Αθηνών που έχει αναλάβει μια εκ των μηνύσεων προκειμένου να επιβεβαιώσει το περιεχόμενο της που αφορά σύμφωνα με τον ίδιο το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης που έπραξε σε βάρος του ο Στίγκας στην διάρκεια μιας τηλεοπτικής εκπομπής. Να σημειώσουμε ότι η μήνυση αυτή έχει υποβληθεί στις 14/2 και θεωρήθηκε επείγουσα με αποτέλεσμα 19 μέρες μετά να ξεκινάει πλέον η προκαταρτική εξέταση. 

Αυτό επιβεβαιώνει απόλυτα τα ρεπορτάζ του edolio5 περί του ψεύδους του προέδρου των Σπαρτιατών που ισχυρίζεται δεξιά και αριστερά ότι «δεν τον ακουμπάει η δικαιοσύνη». Σύμφωνα με την δικονομική συνέχεια ως προς την δικογραφία αυτή, θα επιστραφεί στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και θα αποσταλεί στην βουλή για την άρση ασυλίας του έως 30 Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 ως προς την υπόθεση της κλήσεως από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προκειμένου να παρέχουν εξηγήσεις ως ύποπτοι όλοι οι βουλευτές από το μαγαζί του Στίγκα, αυτές έχουν δοθεί και η εισαγγελία του Αρείου Πάγου τις επόμενες μέρες έχει θα καταλήξει στην άσκηση ή όχι ποινικής δίωξης για το αδίκημα της εξαπάτησης του εκλογικού σώματος όπου θα γίνει γνωστό σε λίγες μέρες αλλά σύμφωνα με νομικούς κύκλους αυτή θεωρείται βέβαιη. 

Οι πληροφορίες του edolio5, απόλυτα έγκυρες όπως πάντα, μας διαβεβαιώνουν ότι η δικηγόρος που κινεί τα νήματα εντός και εκτός του κόμματος των Σπαρτιατών και ουσιαστικά έχει αναλάβει την ηγεσία του έχει ήδη δρομολογήσει την ανεξαρτητοποίηση τουλάχιστον 8 βουλευτών όταν θα ασκηθεί η ποινική δίωξη, προκειμένου οι Σπαρτιάτες να διαλυθούν και ως κοινοβουλευτική υπόσταση και τότε να δημιουργηθεί ένας άλλος πολιτικός οργανισμός που θα πάρει μέρος στις ευρωεκλογές με επικεφαλής τον σύζυγο της προκειμένου να «ξεγελαστεί» ο Άρειος Πάγος και να εγκρίνει το νέο κόμμα.

Μιλάμε για σημάδια ολοκληρωτικής διάλυσης, κερδοσκοπισμού και παρακμής για έναν πολιτικό φορέα που κατάφερε να κοροϊδέψει 250.000 ψηφοφόρους.

Την ίδια ώρα εκκρεμεί η απόφαση του εκλογοδικείου που συνεδρίασε πριν λίγες μέρες με το ερώτημα της έκπτωσης από το βουλευτικό αξίωμα όλης της ΚΟ όπως έγραψε σε σχετικό ρεπορτάζ το edolio5.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !