Αυτός είναι ο επιχειρηματίας (σύζυγος δικηγόρου) που μπαίνει μπροστινός στο νέο κόμμα Κασιδιάρη για τις επικείμενες ευρωεκλογές! Το τέχνασμα για να ξεγελαστεί ο Άρειος Πάγος και η οριστική συμφωνία με το «μαγαζί» του Στίγκα.

Του ειδικού συνεργάτη

Πέρα κάθε δικαστικής εξέλιξης, είναι βέβαιο ότι το κόμμα - παρωδία «Σπαρτιάτες» δεν θα συμμετέχει στις επικείμενες ευρωεκλογές σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.

Παρά το γεγονός των φημολογούμενων πληροφοριών ότι ο έγκλειστός στις φυλακές Δομοκού, Ηλίας Κασιδιάρης έχει αποσύρει την υποστήριξη του στο «μαγαζί» του Βασίλη Στίγκα οι σχεδιαζόμενες κινήσεις δείχνουν εντελώς διαφορετικές εξελίξεις που καταδεικνύουν το γεγονός ότι ελέγχει απόλυτα τα όσα συμβαίνουν και εν όψει δικαστικών εκκρεμοτήτων στο κόμμα αυτό. 

Ο σύζυγος προβεβλημένης δικηγόρου στα ΜΜΕ, που διατηρεί άριστες σχέση με τον φυλακισμένο Κασιδιάρη θα είναι ο επικεφαλής ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές, με συμφωνία να μην κατέβει το κόμμα του Στίγκα με μια δικαιολογία.

Ο σχεδιασμός αυτής της σκέψης έχει ως κεντρικό πυρήνα να μην γίνει αντιληπτό από τον Άρειο Πάγο η σχέση του νέου κόμματος - μιας χρήσης με τον έγκλειστο, προκειμένου να μην κοπεί αφού σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις απαγόρευσης, αυτό είναι κάτι αυτονόητο ότι θα συμβεί.

Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που η ανακοίνωση του νέου κόμματος θα γίνει όσον το δυνατό πιο κοντά στις ευρωεκλογές για να μην υπάρχει χρόνος φθοράς. Η σιωπή του Ηλία Κασιδιάρη για όσα διαδραματίζονται στο κόμμα Σπαρτιάτες που έχει περιέλθει πλέον κάτω από τα όρια της πολιτικής γελοιότητας, αποτελούν μέρος μιας συμφωνημένης ανακωχής για να μην ριχτεί λάδι στην φωτιά. 

Είναι γνωστό όπως αποκάλυψε πρώτο το edolio5 ότι στις 28.2 συνεδριάζει το εκλογοδικείο για την τύχη των Σπαρτιατών, όχι μόνο για τις 3 ενστάσεις που εκκρεμούν αλλά και για την συνολική παρουσία του κόμματος αυτού εντός βουλής με κύριο ατού στα χέρια των δικαστών την υπάρχουσα  δικογραφία από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Γεωργία Αδειλίνη που προήλθε ύστερα από καταγγελίες που έκανε ο ίδιος ο Στίγκας μιλώντας για μαφία και Δον Κορλεόνε που διοικεί το «κόμμα» του.

Όπως πληροφορηθήκαμε ο «μπροστινός» αυτού του εγχειρήματος, νεαρός επιχειρηματίας,  θα προσπαθήσει πάση θυσία να αποτινάξει από πάνω του την σχέση με τον Κασιδιάρη αλλά φυσικά αυτό δεν μπορεί να πείσει κανέναν και κυρίως τους δικαστές που θα ελέγξουν τον υποκρυπτόμενο αρχηγό.

Οι συμμετέχοντες σε αυτό το «έργο» προσπαθούν να εκμεταλλευτούν ότι έχει απομείνει από το Brand Name του Κασιδιάρη προκειμένου να εξασφαλίσουν παχυλά εισοδήματα.

Υπομονή και τα ονόματα έρχονται.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !