Η πολυτελής μεζονέτα των 3 ορόφων στον Διόνυσο και η «άγνωστη» λεία που χάθηκε ανυπολόγιστης αξίας! Θύμα διάρρηξης έπεσαν αντιεισαγγελέας εφετών και ο 54χρονος δικαστικός σύζυγος της που υπηρετούν στην Αθήνα. Οι χρυσές πένες, τα κοσμήματα, τα πανάκριβα ρούχα που έκαναν φτερά και οι δικογραφίες που ήταν άνω - κάτω.


edolio5 team

Επειδή η υπόθεση αυτή είναι πολύ σοβαρή τα στοιχεία που θα παρουσιάσουμε χρειάζονται «διπλή ανάγνωση»! Στόχος διαρρηκτών έγινε ζευγάρι δικαστικών λειτουργών. Το περιστατικό καταγγέλθηκε από τον 54χρονο δικαστικό πριν από λίγες μέρες στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Ερυθραίας. Όλα ξεκίνησαν όταν χτύπησε ο συναγερμός στο σπίτι στο Διόνυσο όπου διαμένει η αντιεισαγγελέας Εφετών και ο σύζυγος της, αλλά εκείνοι έλειπαν.

Οι δράστες είχαν τρυπώσει στην πολυτελή τριώροφη μεζονέτα ρίχνοντας κάποια κλαδιά δέντρων πάνω στην περίφραξη του οικοπέδου. Στη συνέχεια κινήθηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να μην τους «πιάσει» το ραντάρ του συναγερμού μέχρι που έφτασαν στην κεντρική πόρτα του σπιτιού. Κατάφεραν να την σπάσουν και να μπουν στο εσωτερικό όπου έκαναν όλους τους ορόφους άνω κάτω ενώ έσπασαν και κάποια ντουλάπια βιβλιοθηκών προκειμένου να βρουν χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα.

 Άρπαξαν πανάκριβα ρούχα και μπουφάν, πένες αξίας πολλών εκατοντάδων ευρώ, κοσμήματα αγορασμένα από διάφορα μέρη του κόσμου, χρυσά μανικετόκουμπα, γυναικείες τσάντες γνωστών οίκων μόδας, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή συνολικής αξίας τουλάχιστον 20.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 το ζευγάρι των δικαστικών λειτουργών δεν ανέφερε απώλεια χρηματικού ποσού.

Όμως το γεγονός ότι πρόκειται για ζευγάρι δικαστικών λειτουργών που πολλές φορές μεταφέρουν δικογραφίες και ευαίσθητα έγγραφα κάνει τις Αρχές να είναι ιδιαίτερα ανήσυχες.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !