Το πάρτι του Μηλιώνη με σαμπάνιες και χαβιάρι για την υπουργοποίηση στο Υγείας του Άδωνι! Η φίλια που κρατάει από τα παιδικά τους χρόνια, το εργοστάσιο της Tikun Olam με τους Ισραηλινούς στην Κόρινθο για την φαρμακευτική κάνναβη και η πολυετή κάθειρξη για το σκάνδαλο της Energa Power που «εξαφανίστηκε» στο εφετείο.


Του ειδικού συνεργάτη

Ένα πουλάκι μας είπε ότι ένας από αυτούς που χάρηκαν ιδιαίτερα που ο Άδωνις πήγε στο υπουργείο Υγείας ήταν ο περιβόητος γόνος Βασίλη Μηλιώνης! Τον νεαρό Βασίλη έμαθε η Ελλάδα από την κατάχρηση δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ που είχε κάνει με την εταιρεία Energa και τον συνέταιρο του Άρη Φλώρο όπως είχε αποφασίσει το πρωτόδικο δικαστήριο καταδικάζοντας τους σε πολυετής καθείρξεις αλλά το εφετείο είχε άλλη γνώμη και τους αθώωσε.


Για όσους δεν ξέρουν, ο Βασίλης Μηλιώνης είναι γιος της Ρίας Στεργιοπούλου που έχει παντρευτεί τον γιατρό Αχιλλέα Λούλια. Ο Βασίλης Μηλιώνης της Ρίας από τον πρώτο της γάμο. Όταν ο Γεωργιάδης είχε χάσει τους γονείς του σε νεαρή ηλικία το ζευγάρι αυτό του στάθηκε ηθικά και υλικά και έτσι γνώρισε τότε και τον μικρό Βασιλάκη που ήθελε γρήγορα να γίνει πάμπλουτος φτιάχνοντας με το μυαλό του την μεγάλη ζωή που θα ακολουθούσε.


Ο Βασίλης δαιμόνιο μυαλό στο τέλος προφυλακίστηκε  γιατί έβαλε βαθιά το χέρι στο μέλι, όπως είχε αποφάσισε το πρωτόδικο δικαστήριο αλλά όπως τελικά απεφάνθη η δικαιοσύνη δια του εφετείου όλα στο τέλος μέλι - γάλα! Τώρα έχει ενεργή εμπλοκή στην έλευση της Tikun Olam στην Κόρινθο που θα παράγει φαρμακευτική κάνναβη και όπως γίνεται αντιληπτό το υπουργείο υγείας θα έχει κυρίαρχο ρόλο σε αυτή την υπόθεση.



Όταν από την διακαιοσύνη έχεις το ελεύθερο και κυκλοφορείς στην κοινωνία ως αθώα Περιστερά τότε είναι επόμενο να σχεδιάζεις την επόμενη μέρα. Εξ' άλλου υπήρχε μεγάλο παράπονο από τους μέτρ των νυχτερινών μαγαζιών που είχαν χάσει το καλό τους πελάτη.

Ένας από τους εξειδικευμένους στον λουλουδοπόλεμο υπήρξε και ο Βασίλης Μηλιώνης της Energa, που με την παρουσία του δίπλα σε αιθέριες υπάρξεις χαρακτήρισε μια εποχή με ιδιωτικά Lear jet, πάρτι στο Μαϊάμι συνοδεία επωνύμων και εντυπωσιακών μοντέλων!

Ο Μηλιώνης, μετά την δυσάρεστη παρένθεση της προφυλάκισης του, έχει επιστρέψει στην ενεργό επιχειρηματική σκηνή όπου φέρεται να μπαίνει, παρέα με Εβραίους συνεταίρους του με εξειδίκευση στα ξενοδοχεία, σε όλες τις δουλειές.

Είτε πρόκειται για μπίζ
νες με χρυσές βίζες, είτε σε διαγωνισμούς του Δημοσίου όπως τα Δικαστήρια Πειραιά, είτε ακόμη, όπως εσχάτως, στην μπίζνα με την κάνναβη!!!

Το εργοστάσιο στην Κόρινθο μου λένε ότι πηγαίνει "τρένο", τα κέρδη που βγαίνουν είναι πολλά, οπότε όλοι είναι ικανοποιημένοι!

Τα εγκαίνια της μονάδας, που ετοίμασε η ισραηλινή Tikun Olam έγιναν μετά κλάδων και βαϊων. Παρόν φυσικά μεταξύ άλλων ήταν και ο κολλητός του Άδωνις Γερωργιάδης.

Η ελληνική θυγατρική, "ΤΙΚΟΥΝ ΟΛΑΜ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.", αξιοποιεί έκταση περίπου 40,2 στρεμμάτων στα Εξαμίλια, με σκοπό την παραγωγή τελικών προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης. Κάτι που θα ξεκινήσει να κάνει κατόπιν απόκτησης από τον Ε.Ο.Φ. άδειας δυνατότητας παραγωγής και αντίστοιχης άδειας έγκρισης κυκλοφορίας, σύμφωνα με τη νομοθεσία.

Όπως μάθαμε όταν ανακοινώθηκε η υπουργοποίηση του Άδωνι Γεωργιάδη στο υπουργείο Υγείας η οικογένεια Μηλιώνη, προφανώς εκ της μακρόθεν φιλίας άνοιξε σαμπάνιες και χειροκροτούσε μπροστά στην τηλεόραση όπου μάθαινε τα ευχάριστα νέα.

Εμείς πάντως είμαστε σίγουροι ότι ο νέος υπουργός Υγείας παρά την φιλία του, δεν θα επιτρέψει τίποτα το παράνομο που θα ευνοήσει την οικογένεια Μηλιώνη.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !