Το δημοσίευμα μας για τον Μηλιώνη της Energa Power και η συκοφαντική - υβριστική εξώδικη διαμαρτυρία που μας έστειλε για το: «Το πάρτι του Μηλιώνη με σαμπάνιες και χαβιάρι για την υπουργοποίηση στο Υγείας του Άδωνι!»



edolio5 team 

Ας τα πάρουμε από την αρχή και να επαναλάβουμε το απλό και κατανοητό! Το edolio5 πριν δημοσιεύσει οτιδήποτε αφορά τρίτο πρόσωπο προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί του προκειμένου να έχουμε την άποψη του επί όσων αναγράφονται στο ρεπορτάζ. 

Πολλές φορές αυτό δεν είναι εφικτό. Η δημοσιοποίηση του ρεπορτάζ λοιπόν γίνεται χωρίς «την άλλη πλευρά», όπως είναι φυσικό διότι διαφορετικά δεν θα γράφαμε ποτέ τίποτα και για κανέναν. Είναι αυτονόητο όμως πως ανά πάσα στιγμή ο αναφερόμενος στο ρεπορτάζ μπορεί να απαντήσει με όσο καυστικό τρόπο επιθυμεί σε όσα αναφέρονται σε αυτό. Αυτό έγινε για μια ακόμα φορά στο edolio5 όπου δημοσίευσε τα ρεπορτάζ με τίτλο: «Το πάρτι του Μηλιώνη με σαμπάνιες και χαβιάρι για την υπουργοποίηση στο Υγείας του Άδωνι! Η φίλια που κρατάει από τα παιδικά τους χρόνια, το εργοστάσιο της Tikun Olam με τους Ισραηλινούς στην Κόρινθο για την φαρμακευτική κάνναβη και η πολυετή κάθειρξη για το σκάνδαλο της Energa Power που «εξαφανίστηκε» στο εφετείο

Ο Βασίλης Μηλιώνης μας απέστειλε εξώδικο διαμαρτυρόμενος για όσα αναφέρουμε. Το edolio5 παρά το γεγονός ότι το περιεχόμενο του εξωδίκου είναι υβριστικό, συκοφαντικό και απαράδεκτο στην γραφή του, το δημοσιεύει αυτούσιο προς κρίση των αναγνωστών μας. Είναι προφανές ότι δεν συμφωνούμε με όσα αναφέρει σε αυτό αλλά είναι κατανοητό πως ο αναγνώστης έχει την δυνατότητα να διαβάσει το ρεπορτάζ και την αντίκρουση σε αυτό, χωρίς σχόλια εκ μέρους μας.

Σε αυτή την δημοσιογραφία πιστεύουμε και αυτή υπηρετούμε ! 

Η εξώδικη διαμαρτυρία του Βασίλη Μηλιώνη

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !