«Καταιγίδα» τα πανέρια από τον Φέλιξ στο πρώτο τραπέζι!Το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς στα μπουζούκια με Ιταλική παρέα και η αδυσώπητη μάχη 2 δικαστικών «συστημάτων» στους διαδρόμους του Α.Π. για να πέσουν στα μαλακά τα «παλικάρια» των υποκλοπών Μπίτσιος - Γιάννης Λαβράνος και Σταύρος Κομνόπουλος. Το ζευγάρι των δικαστών που τρώει και πίνει στο Nolita και υπόσχεται πολλά στους 3 φίλους.


Του ειδικού συνεργάτη

Γύρισαν όλοι από τις διακοπές και είπαμε να ανηφορήσουμε στον Άρειο Πάγο και να στήσουμε αυτί έξω από τις πόρτες όπου παίζονται «τα πάντα για τους πάντες». Επικρατεί ένας αναβρασμός και μια έντονη προσπάθεια από μερικούς ανώτατους δικαστές για τους πρωταγωνιστές του σκανδάλου των υποκλοπών, Φέλιξ Μπίτζιος, Γιάννης Λαβράνος και Σταύρος Κομνόπουλος, αλλά και τα στελέχη του κρατικού μηχανισμού που συνεργάσθηκαν μαζί τους, να περάσουν κάτω από τον πήχη των ποινικών ευθυνών. Πρωταγονιστικό ρόλο σε αυτήν την μελλοντική καλοπέραση υπόσχεται ένα ζευγάρι δικαστών που όπως μου λένε τρώει και πίνει συχνά - πυκνά στην γιάφκα που μαζεύονται οι παλιόφιλοι της παρέας και απολαμβάνουν τα πανάκριβα πούρα τους. Φυσικά μιλάμε για το Nolita των Βορείων Προαστείων.

Βέβαια, πρέπει να σας πω πως την ίδια ώρα γίνεται σύγκρουση με ένα άλλο δικαστικό «σύστημα» που δεν επιθυμεί μια τέτοια εξέλιξη. Και τα 2 πάντως «συστήματα» έχουν βγάλει εκτός κάδρου τον Γρηγόρη Δημητριάδη. Προφανώς επειδή έμαθαν τα καλά νέα τα 3 αγόρια ανακουφίστηκαν και είπαν να το ρίξουν έξω. Για τους άλλους δεν ξέρω αλλά για τον Μπίτζιο μου είπαν τι έκανε την παραμονή της πρωτοχρονιάς. 

Πρώτο τραπέζι πίστα σε λαϊκό αοιδό και τα πανέρια με τα λουλούδια έπεφταν σαν καταιγίδα.

Όπως έσπευσε να με ενημερώσει ο φίλος, η παρέα ήταν πολυπληθής και από όσο μπόρεσε να ακούσει, παρά τα πολλά ντεσιμπέλ των μεγάφωνων, στην πλειοψηφία της ήταν Ιταλοί.

Όπως μας διαβεβαίωσε η πηγή μας, το γλωσσικό εμπόδιο δεν αποθάρρυνε την παρέα του Μπίτζιου να διασκεδάσει μέχρι πρωίας…

Κατά τα όσα μας μεταφέρθηκαν, στο τραπέζι του Μπίτζιου ήταν και ένας μεσόκοπος Ιταλός δικηγόρος, ο Cataldo Giuseppe Piccarreta, ο οποίος είναι partner στη δικηγορική φίρμα Latham & Watkins LLP.



ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !