Quiz για μυημένους! Το νέο ζευγάρι της Αθηναϊκής Ελίτ που ζει τον έρωτα του και χτίζει νέο δρόμο στα χνάρια του Κοσκωτά. Ο «Μέγας» Αλέξανδρος «μπροστινός» των κατασκευαστών με το «μαύρο χρήμα», οι αποτυχημένοι γάμοι και η Ελενίτσα που «σπρώχνεται αναλόγως» από τον ίδιο στην τραπεζική πιάτσα, κουρασμένη από γηραίους που της υποσχόντουσαν πλούτη και καριέρα.

Του ειδικού συνεργάτη

Τους είχαμε δει αρκετές φορές σε πίτσι - πίτσι στο γνωστό εστιατόριο Nolita του ψυχικού αλλά είχαμε θεωρήσει ότι ο «Μέγας Αλέξανδρος» της έδινε συμβουλές προκειμένου να είναι προσεκτική στα νέα υψηλά τραπεζικά της καθήκοντα που ο ίδιος φρόντισε να αναλάβει. Τελικά υπήρχε έρωτας μεγάλος!

Ακολούθησαν οι αγιογραφίες της με λεφτά του τραπεζικού μαγαζιού που την τοποθέτησε και φυσικά με πακτωλό χορηγιών που κάνει το άλλο μαγαζί στο οποίο διαφεντεύουν οι λαθρέμποροι πετρελαίου που παριστάνουν και τους κατασκευαστές δημοσίων έργων και εσχάτως και τους μιντιάρχες. Είδε και αποείδε ο άνθρωπος από τους προηγούμενους αποτυχημένους γάμους του και αποφάσισε τελικά να ανέβει ξανά τα σκαλιά της εκκλησίας με την γνωστή Ελενίτσα που και αυτή με την σειρά της έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά με γηραίους σαλιάρηδες που της υπόσχονταν άνοδο και καριέρα ρουφώντας το νέκταρ από το κελάρι της. Μιλάμε  για μεγάλο έρωτα. Να μου το θυμηθείτε όμως ότι ότι σε λίγο την δράση του ζευγαριού αυτού θα την ζηλεύει και ο Κοσκωτάς. Θα ψάχνουν οι 2 λαθρέμποροι, που μισθοδοτούν και τα 2 πιτσουνάκια, τα αυγά και τα πασχάλια. Οι ίδιοι είναι άσχετοι με τα αντικείμενα που έχουν εμπλακεί και ο επιμελών - ατιμελώς αξύριστος μαζί με την τραπεζική του μούσα, κάνουν πάρτι λαμογιών ήδη στην πλάτη τους. Επειδή τα λεφτά είναι πολλά, όπως μαθαίνω το δίδυμο των αφελών το έχουν «βρομίσει» τόσο πολύ στο Μαξίμου που σε λίγο δεν θα τους δίνει κανένας στο χέρι σε δημόσιες εμφανίσεις που θα κάνουν. Άντε κανένας ποδοσφαιριστής μπας και πάρει το ταγμένο πριμ. Ως εκεί και τίποτε παραπάνω.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !