Η «βρόμικη» εκδούλευση της Ντόρας στον αδερφό της για να μην μείνει ο γιος εκτός ψηφοδελτίων! Η εντολή να χτυπήσει Σαμαρά και Βορίδη (και όποιον άλλον λάχει) για την αντίθεση τους στο νομοσχέδιο σχετικά με τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών.


Του ειδικού συνεργάτη

Όταν κάνεις την πίκρα γέλιο λέγεσαι πλέον Ντόρα Μπακογιάννη! Το Μέγαρο Μαξίμου ενεργοποίησε την Ντόρα Μπακογιάννη για να απαντήσει «κατάλληλα» στον Αντώνη Σαμαρά που έχει κάνει την επανεμφάνισή του στο νεοδημοκρατικό προσκήνιο αλλά και να αποτελέσει το «πιστόλι» για οποιονδήποτε φανερώσει δείγματα ανυπακοής σχετικά με την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια. Βέβαια η Ντόρα δέχτηκε αυτό τον ρόλο γιατί έχει τους ρόλους της.

Έτσι, απάντησε και στον Αντώνη Σαμαρά – αυτή η κολόνια κρατάει χρόνια- αλλά και στον Μάκη Βορίδη που άνοιξε το χορό της αντίθεσης στο νομοσχέδιο από πλευράς κυβερνητικών αξιωματούχους.

Στον Αντώνη Σαμαρά απαντάει και για το σύμφωνο συμβίωσης που τότε δεν το ψήφισε αλλά το επικαλέστηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του ενώ τον επικρίνει και για τις αναφορές του για την επίσκεψη Ερντογάν αναφέροντας ότι επί κυβέρνησής του είχε δει πολλές φορές τον Ερντογάν. Βέβαια όλα αυτά δεν τα κάνει «τσάμπα» αλλά έχει ως ταμείο τον γιο της.

Θα είναι η τελευταία φορά που θα είναι βουλευτής μετά θα δώσει τη θέση της στον γιό της, Κώστα Μπακογιάννη που θα κατέβει στην Α' Αθήνας.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !