Τους «έστειψε σαν λεμονόκουπες» η κυβέρνηση και ζήτησε να μιλάει πλέον μόνο με τον Εξάρχου! Αρνήθηκε ο Μητσοτάκης να δει τους Μπάκο και Καϋμενάκη ενώ παρέλασαν όλα τα αφεντικά της διαπλοκής από το γραφείο του με προσωπικά ραντεβού.


Του ειδικού συνεργάτη

Σήμερα θα σας δώσω συνέχεια από το ρεπορτάζ που αφορά τις κρυφές συναντήσεις που έκανε ο Μητσοτάκης με τα αφεντικά της ολιγαρχίας των κατασκευών και της ενέργειας στο γραφείο του. Σε συνέχεια της συνάντησης που είχαν οι κορυφαίοι εργολάβοι της χώρας με τον πρωθυπουργό την περασμένη Τετάρτη στο Μαξίμου, για να κανονίσουν αυτά που πρέπει, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει ο Υπ. Υποδομών Χρήστος Σταϊκούρας τους κάλεσε και αυτός να συνομιλήσει μαζί τους ακριβώς την επόμενη μέρα, εν προκειμένω την Πέμπτη, αφού όλα είχαν κανονιστεί την προηγουμένη! 

Οι πληροφορίες μας λένε ότι υπήρχαν έντονες διαφωνίες για την επιλεκτική σχέση του Περιστέρη με το Μαξίμου.

Την πόρτα του Υπ. Υποδομών πέρασαν την Πέμπτη ο Ευάγγελος Μυτιληναίος συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και δεξί του χέρι κύριο Χρυσάφη, ο Γιώργος Περιστέρης και ο Αλέξανδρος Εξάρχου! Ούτε στον Μητσοτάκη ούτε στον υπουργό πήγαν οι Μπάκος και Καϋμενάκης όχι γιατί δεν ήθελαν αλλά γιατί η κυβέρνηση δεν τους «αναγνωρίζει» και δεν τους έχει εμπιστοσύνη αφού με τα ΜΜΕ που έχουν αγοράσει παίζουν σε 5 βάρκες. Είναι προφανές ότι το Μαξίμου τους χρησιμοποίησε για να αγοράσουν ΜΜΕ προς εξυπηρέτηση των π. ιδιοκτητών και ως εκεί. Το γεγονός εξ άλλου ότι έφαγαν χοντρό δούλεμα για τον διαγωνισμό της Αττικής Οδού που οδηγήθηκε και σε εξευτελισμό αφού κατέθεσαν προσφορά 1 δις λιγότερο από τον πλειοδότη δείχνει την ασχετοσύνη τους. Οι ίδιες πληροφορίες μας λένε ότι το Μαξίμου θα μιλάει μόνο με τον Εξάρχου που τον θεωρούν δικό τους παιδί. 

Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το χάσμα Μυτιληναίου – Περιστέρη παραμένει.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !