Προσκλητήριο στην διαπλοκή από τον Μητσοτάκη! Τα κρυφά ραντεβού που έκανε στο Μαξίμου με Περιστέρη - Μυτιλιναίο και τον «μπροστινό» των εφοπλιστών Μπάκου και Καϋμενάκη. Οι 2 επόμενες συναντήσεις με τα «μέλη της ροτόντας» και το μοίρασμα της πίτας με ξεκαθαρισμένο το ποσοστό της γκανιότας.


Του ειδικού συνεργάτη

Τα μαχαίρια για τα μεγάλα έργα έχουν ήδη βγει και αυτό δεν συμφέρει την κυβέρνηση και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη αφού θα σταθούν απέναντι του όσοι μείνουν έξω από την μοιρασιά της πίτας. Για τον λόγο αυτό κήρυξε προσκλητήριο διαπλοκής. Υπήρξε συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με Ευάγγελο Μυτιληναίο και Γιώργο Περιστέρη, ως ύστατη διαμεσολαβητική προσπάθεια προκειμένου οι δύο επιχειρηματίες να τα βρουν μεταξύ τους και να μοιράσουν το μεγάλο έργο του ΒΟΑΚ και να ολοκληρωθεί χωρίς ενστάσεις και χρονοτριβές και παράλληλα να μην στραφεί ο χαμένος εκ των δύο εναντίον της κυβέρνησης.

Με τους δύο εργολάβους αλλά και έναν τρίτο «μπροστινό» τον Αλέξανδρο Εξάρχου  που κάνει παιχνίδι με τα λεφτά των εφοπλιστών Μπάκου και Καϋμενάκη που επίσης πέρασε τις πύλες του Μαξίμου, ο πρωθυπουργός συζήτησε όλα τα ανοιχτά ζητήματα του χώρου των κατασκευών, της ενέργειας καθώς τις εξελίξεις στην οικονομία και το τραπεζικό σύστημα.

Από τις συναντήσεις με τους 3 αποπνέει η αίσθηση ότι ο πρωθυπουργός «τα έχει βρει» σε όλα με τους ισχυρούς των μεγάλων έργων και της Ενέργειας – και όχι μόνο-!

Ωστόσο της συνάντησης με τους τρεις κορυφαίους επιχειρηματίες, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, φέρεται να προηγήθηκαν Δευτέρα και Τρίτη αντίστοιχα άλλες 2 συναντήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη με 2 μεγιστάνες της εγχώριας πραγματικότητας, δύο από τους πιο ισχυρούς παίκτες της εγχώριας επιχειρηματικής σκηνής!

Συμπερασματικά, όλη την προηγούμενη εβδομάδα και πριν αναχωρήσει για Λονδίνο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προχώρησε σε 5 συναντήσεις με επιφανείς και κορυφαίους επιχειρηματίες της χώρας, οι δυο εκ των οποίων λόγω επιρροής και μεγέθους θεωρούνται μεγιστάνες για τα ελληνικά δεδομένα, σε μια προσπάθεια το Μαξίμου «να τα βρει» με όλους και να αποκαταστήσει την επιχειρηματική και πολιτικοοικονομική ισορροπία προ όφελος φυσικά του ιδίου!

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !