Το θηλυκό «βαθύ λαρύγγι» που τον έδωσε! Ο 34χρονος απατεώνας αστυνομικός Κ.Μ. που παρίστανε τον δικηγόρο! Τα κολλητηλίκια με στρατηγό της ΕΛΑΣ και η «εξαφάνιση» του από την υπηρεσία για να κάνει τις βρομοδουλειές του. Οι περιπολίες πέριξ του Μαξίμου και οι υψηλές γνωριμίες. Ο αγώνας των ισχυρών φίλων του για να μην δοθεί η φωτογραφία του στην δημοσιότητα.


edolio5 team

Αυτές τις ώρες παίζεται ένα δικαστικό γαϊτανάκι με «άκρες» για να μην δοθεί η φωτογραφία του αστυνομικού απατεώνα στην δημοσιότητα. Ο 34χρονος αστυνομικός με αρχικά Κ.Μ  εμφανιζόταν ως οικονομολόγος -δικηγόροςσε εταιρεία που ρύθμιζε οφειλές με τον εξωδικαστικό μηχανισμό, εξαπατούσε πολίτες όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο- με το αζημίωτο φυσικά-και όλα αυτά ενώ υποτίθεται ότι βρισκόταν σε υπηρεσία με δίκυκλο πέριξ του Μαξίμου .

Οι συνάδελφοι του στο Εσωτερικών Υποθέσεων τον παρακολουθούσαν μήνες. Στις 17 Νοεμβρίου του «πέρασαν χειροπέδες» και μάλιστα σε ώρα που τυπικά θα έπρεπε με την υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα του να κάνει περιπολία γύρω από το Μέγαρο Μαξίμου. Το ωράριο του ήταν 06:00 -12 :00 με καθήκοντα όπως αναφέρεται “εποχούμενη περιπολία με δίκυκλο” μόνο που εκείνος μέχρι τις 11 :00 ήταν στην εταιρεία και τηλεφωνούσε σε υποψήφιους πελάτες. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 ο αστυνομικός χρησιμοποιούσε προκειμένου να έχει την εύνοια της υπηρεσίας του έναν στρατηγό της ΕΛΑΣ που φυσικά είναι άγνωστο αν γνώριζε για τις παράνομες δραστηριότητες του.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες εμφανιζόταν ως εκπρόσωπος σε εταιρείες για εξωδικαστικό διακανονισμό οφειλών. Στην πρώτη γυναίκα που τον κατήγγειλε ανέφερε διαφορετικό επώνυμο από το πραγματικό του, δήλωσε ότι είναι δικηγόρος – οικονομολόγος. Αρχικά της ζήτησε 6.500 ευρώ και όταν η γυναίκα αρνήθηκε, έκανε “σκόντο” και έριξε το ποσό στις 4.500 ευρώ .

Μία εργαζόμενη στην εταιρεία η οποία πια έχει αποχωρήσει αποκάλυψε στους αστυνομικούς, για τους δικούς της λόγους, το ρόλο του συναδέλφου τους στην καταγγελλόμενη απάτη. Εκείνος ήταν που εξυπηρετούσε τηλεφωνικά τους πελάτες, ενώ η αμοιβή του γινόταν με ποσοστά ανάλογα με τις αιτήσεις των πελατών που προχωρούν σε καταβολή προκαταβολής.

Στους υποψήφιους πελάτες για να τους πείσει έλεγε ότι εκπροσωπεί εταιρεία με έδρα το Μόναχο. Όταν δε οι πελάτες καταλάβαιναν την απάτη ότι μαζί με τον 53χρονο προχωρούσαν μονομερώς σε λύση της σύμβασης που είχαν συνάψει με διάφορες δικαιολογίες παρακρατώντας όμως τα χρήματα που είχαν πάρει.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !