Η επίθεση Κακλαμάνη σε Μητσοτάκη και το αντάλλαγμα που ζητάει για την σιωπή του! Οι κατηγορίες για μετάλλαξη της Νέας Δημοκρατίας και η συνέχεια του πολέμου για το κατάντημα της παράταξης μέχρι να «κλείσει η συμφωνία» για ΠτΔ. «Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο».


Του ειδικού συνεργάτη 

Τις τελευταίες μέρες είναι γνωστό ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης εκφράζει την πικρία του αφού όχι μόνο τον πέταξαν από το προεδρείο της Βουλής αλλά ούτε καν τον είχαν ενημερώσει πως δεν θα προταθεί ούτε για αντιπρόεδρος παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ήθελε να γίνει πρόεδρος.

 Το παρασκήνιο όμως οργιάζει σχετικά με τις απαιτήσεις που έχει στείλει ως μήνυμα στο Μέγαρο Μαξίμου ο Νικήτας Κακλαμάνης προκειμένου να εξασφαλίσουν την σιωπή του. Μία ημέρα μετά τη σφοδρή αμφισβήτηση της εξωτερικής πολιτικής της κυβέρνησης -και όχι μόνο- από τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης επέλεξε να εξαπολύσει ευθεία επίθεση στην ηγεσία του κόμματος, τόσο για την «μετάλλαξη» της Νέας Δημοκρατίας σε κυβέρνηση και κρατικό μηχανισμό, όσο και για τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Επίθεση κατά πρόσωπο με στόχο τον Κυριάκο Μητσοτάκη πραγματοποίησε μέσα από φιλοκυβερνητικό ραδιόφωνο ο βουλευτής του κόμματος, Νικήτας Κακλαμάνης, κατηγορώντας επί της ουσίας την ηγεσία για απαξίωση της βάσης της Νέας Δημοκρατίας, που είχε ως αποτέλεσμα και την ήττα σειράς κυβερνητικών επιλογών στις περιφερειακές εκλογές.


Ακόμα, από τα πυρά του Ν. Κακλαμάνη δεν γλίτωσαν και τα αποτελέσματα της Νέας Δημοκρατίας στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές, με τον βουλευτή της ΝΔ να τονίζει πως «δεν δέχομαι τον χαρακτηρισμό αντάρτες, τους ανθρώπους αυτούς τους ξέρω και είναι πιο Νέα Δημοκρατία και από τους επίσημους», δίνοντας την δική του ερμηνεία για την απόλυτη αστοχία του 13 στα 13» στις περιφέρειες που είχε θέσει ως στόχο ο Κυρ. Μητσοτάκης. Φυσικά όσα είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης είναι γνωστά εδώ και πολύ καιρό και προφανώς δεν τα ανακάλυψε τώρα αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δηλώσει παρόν για τις μεταγενέστερες φιλοδοξίες του. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 ο Νικήτας Κακλαμάνης έχει διαμηνύσει ότι ενδιαφέρεται για την θέση του προέδρου της Δημοκρατίας. Όπως λέει σε συνεργάτες του «Δεν συμβιβάζομαι με τίποτα λιγότερο».


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !