Οι «Σπαρτιάτες», ο Δελαπατρίδης και η σφαγή για την «μάσα»! Το κόμμα - μνημείο περίγελου, από την ίδρυση του Ελληνικού κράτους και ο Στίγκας που παριστάνει το θύμα ενώ είχε συμφωνήσει τα πάντα με τον Κασιδιάρη για την μοιρασιά της κρατικής χρηματοδότησης.


Του ειδικού συνεργάτη

Οι τελευταίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα γύρω από το κόμμα Σπαρτιάτες δεν έχουν προηγούμενο, και προκαλούν τον περίγελο κάθε ψηφοφόρου που διαπιστώνει το τραγικό λάθος που έκανε να εμπιστευθεί την υπόδειξη ενός υπόδικου που προφανώς αυτή έγινε για κερδοσκοπικούς λόγους. Η Ελλάδα ζει την εποχή του Αρμάνδου Δελαπατρίδη που είχε καταντήσει της «καρπαζιάς» στην πλατεία Συντάγματος και πέθανε σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου ως αλκοολικός. 

Ο Βασίλης Στίγγας, ως πρόεδρος των Σπαρτιατών, υπέγραψε στο εκλογοδικείο τους εκλογικούς καταλόγους. Γνώριζε από το Α μέχρι το Ω κάθε λεπτομέρεια της συμφωνίας, αφού ο ίδιος την είχε κάνει με τον Ηλία Κασιδιάρη που του είχε προτείνει και ο ίδιος είχε αποδεχθεί τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών. Είναι ηλίου φαεινότερο πως οι Σπαρτιάτες αποτελούσαν την βιτρίνα του Κασιδιάρη. Τα χρήματα όμως είναι πολλά και φάνηκαν ικανά να χαλάσουν την συμφωνία.

Η κρατική χρηματοδότηση που πλέον θεωρείτο βέβαιο ότι δεν θα δοθεί έχει οριστεί σε 1,2 εκατ. ετησίως, ή 4,8 εκατ. στην τετραετία.

Η συμφωνία ήταν τα χρήματα να μοιραστούν 50/50 (Κασιδιάρης - Στίγκας).

Έτσι όμως όπως έχει εξελιχθεί το κόμμα Σπαρτιάτες δεν αποτελεί τίποτα λιγότερο από περίγελο του ελληνικού κοινοβουλίου. 
Ο Βασίλης Στίγγας είναι προφανώς πολιτικά ανεπαρκής, ανούσιος και για αυτό άλλωστε χρησημοποιήθηκε ως όργανο σε ρόλο «χρήσιμου ηλίθιου» από τον Κασιδιάρη που νόμιζε ότι θα τον έχει του χεριού του. Ο Στίγκας όμως ζαλίστηκε από την κόκκινη μοκέτα της βουλής και τα εκατομμύρια που θα ερχόντουσαν βροχή και δεν τήρησε την συμφωνία του. Το πιο σημαντικό όμως όλων είναι η ταπείνωση που δέχτηκαν 240.000 ψηφοφόροι που ξεγελάστηκαν από την υπόδειξη Κασιδιάρη για 2η φορά. Πατριωτισμός και μάσα δεν πάνε μαζί !

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !