Για «νταβατζιλίκι» και «εκβιασμό» καταγγέλλει την ΕΛΑΣ ο Πάνος Καμμένος! Του αφαιρέσαν φρουρούς και το επόμενο πρωί (!) εταιρεία Security ζήτησε να αναλάβει την προστασία του. Άφαντος ο Λάζαρος Μαυρόπουλος και τα «γαλλικά» του πρώην υπουργού Άμυνας στον υπασπιστή του Αρχηγού.


edolio5 team

Πέρα αυτού καθ' αυτού του γεγονότος, της αφαίρεσης 3 αστυνομικών από την φρουρά που είχε ως ο π. υπουργός Εθνικής Άμυνας ο Πάνος Καμμένος το ερώτημα που γεννήθηκε είναι ιδιαιτέρως σοβαρό.  Πώς έμαθε εταιρεία Security ότι αφαιρέθηκε η φρουρά Καμμένου και λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση με έγγραφο που εστάλη μόνο στον π. υπουργό του τηλεφώνησαν για να αναλάβουν την φύλαξη του ;

Συγκεκριμένα όπως έγραψε στο Twitter ο Καμμένος, καλεί το επιτελείο της ΕΛΑΣ να μην συνεχίσει τον «εκβιασμό με αποστολή περιπολικών σπίτι μου στις 3 το πρωί για εκφοβισμό» καθώς ο ίδιος δεν πρόκειται να δώσει «συμβόλαιο σεκιούριτι της επιλογής σας». Παράλληλα απευθύνεται και προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο σημειώνοντας πως είναι «πολύ παλιός» για τέτοια «νταβατζιλίκια».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του edolio5, αφορμή για την επίθεση του Πάνου Καμμένου αποτέλεσε η απόφαση της ΕΛΑΣ να αποσύρει από την φύλαξή του συνολικά τρεις αστυνομικούς. Αυτό το γεγονός θα μπορούσε ίσως κάποιος να το δεχτεί και να θεωρήσει ότι ο Πάνος Καμμένος μπορεί να πληρώσει εξαιτίας της οικονομικής άνεσης που έχει ιδιωτική φύλαξη. Προκύπτει όμως μέγα ερώτημα για το πως έμαθε και από ποιον η εταιρεία Security που του τηλεφώνησε ότι του αφαιρέθηκε η φρουρά. Με την ίδια λογική αυτό θα μπορούσε να το ξέρει και κάποιος άλλος «κακοπροαίρετος» που θα ήθελε να πλήξει αυτόν ή έναν άλλο στόχο. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 ο π. υπουργός τηλεφώνησε στον αρχηγό της ΕΛΑΣ που όμως ποτέ δεν απάντησε στο τηλέφωνο. Λίγες ώρες αργότερα μετά το τηλεφώνημα «εμφανίστηκε» ο υπασπιστής του Λάζαρου Μαυρόπουλου και άκουσε ουκ ολίγα γαλλικά από τον πρώην υπουργό.

Δείτε τις αναρτήσεις του Πάνου Καμμένου:

«Ευγενική παράκληση στην ηγεσία και το επιτελείο της ΕΛΑΣ μην συνεχίζετε τον εκβιασμό με αποστολή περιπολικών σπίτι μου στις 3 το πρωί για εκφοβισμό ΔΕΝ πρόκειται να σας δώσω συμβόλαιο σεκιούριτι της επιλογής σας. Για τέτοια νταβατζιλίκια Κύριε Αρχηγέ και υπασπιστή είμαι πολύ παλιός».









ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !