Σε πλήρη διάλυση η ΕΥΠ εκτός από την «παρέα» των υποκλοπών! Ο υβριδικός πόλεμος στην Θράκη και το «καμάρωμα» στις παρελάσεις (!) του Έλληνα «αρχιπρακτόρα». Η μετάθεση του «γυμναστή Φώτη» από την Αθήνα στην Θεσσαλονίκη, η τσάντα που κλάπηκε (;) με διαλόγους από το Predator σε καφετέρια της Αθήνας και τα κολλητιλίκια με την «Βαγγελίτσα» που επόπτευε την «παρέα» Λαβράνου και Δημητριάδη.

 

Του ειδικού συνεργάτη

Είναι ώρα να πούμε αλήθειες που δεν λέγονται και δεν γράφονται πουθενά γιατί πλέον τα πράγματα έχουν φτάσει στο και 5. Οι ευθύνες είναι τεράστιες και έχουν όνομα!Δεν υπάρχει καμιά πρόληψη για την προστασία των συνόρων μας αλλά και την προστασία των δασών μας. Αφημένα όλα στο έλεος του καιρού, των πρακτόρων εχθρικών χωρών και των λαθροδιακινητών.


Το περιβόητο Επιτελικό Κράτος του Μητσοτάκη τα έχει πλέον χαμένα. Μετά την σφαλιάρα των υποκλοπών αλλά και άλλων τραγικών γεγονότων φαίνεται πως τα έχει διαλύσει όλα και πλέον δεν ελέγχει τίποτα.



Το Επιτελικό Κράτος του Μητσοτάκη κυνήγησε άξιους υπαλλήλους της ΕΥΠ η οποία τεράστιες ευθύνες τόσο για την είσοδο λαθρομεταναστών από τον Έβρο αλλά και από την θάλασσα όπως και από τα σύνορα Ιωαννίνων και Φλώρινας των δολοφόνων Κροατών νεοναζί και τοποθέτησε ή κράτησε στη θέση τους άχρηστους υπαλλήλους ευνοούμενους του υπό δίωξη από την ελληνική Δικαιοσύνη πρώην Διοικητή της, Ιωάννη Ρουμπάτη για τον οποίον έχουμε γράψει πολλά.



Τα σημάδια ενός ακήρυχτου υβριδικού πολέμου στη Θράκη, που ίσως ακόμα να βρισκόμαστε μόνο στην αρχή του, ήταν εμφανή για τους έχοντες γνώσεις στις επιχειρησιακές απειλές που μπορεί να δεχθεί μία χώρα.

Και είναι απορίας άξιο, πώς η ΕΥΠ αλλά και οι άλλες υπηρεσίες πληροφοριών των Ενόπλων Δυνάμεων και της ΕΛ.ΑΣ. δεν αντιλήφθηκαν ότι δεν επρόκειτο για κάτι μεμονωμένο, αλλά για μία καλά συντονισμένη προσπάθεια που θα είχε εξέλιξη και μάλιστα με ένταση, εφόσον – και δυστυχώς έτσι συνέβη – το αποφάσιζαν οι έχοντες τον εκτελεστικό ρόλο απο πλευράς των αντιπάλων της χώρας και των συμφερόντων της.

Είναι μία ακόμα περίπτωση, που οι αδύναμες υπηρεσίες της Θράκης, που τελούν υπο διάλυση δυστυχώς απο το 2018 μέχρι και σήμερα μετά τις εγκληματικές ενέργειες Ρουμπάτη στην ευαίσθητη αυτή περιοχή, δεν αξιολόγησαν τις πληροφορίες, τα σημάδια και τις ενδείξεις της κινητικότητας όλων αυτών που δημιούργησαν το πρόβλημα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα, αυτός ο κακός χειρισμός και η έλλειψη επιχειρησιακής επάρκειας των ανθρώπων της ΕΥΠ στη Θράκη, να παραπλάνησαν τόσο το Μέγαρο Μαξίμου, όσο και την ίδια την ηγεσία της ΕΥΠ που επιμένει να κρατά ακατάλληλους ανθρώπους σε καίριες θέσεις ευθύνης για την εθνική ασφάλεια της χώρας.

Ενα είναι σίγουρο: Βρισκόμαστε στην αρχή ενός ακήρυχτου πλην υπαρκτού πολέμου. Είτε ο αντίπαλος είναι τα συμφέροντας εκατομμυρίων ευρώ των λαθροδιακνητών, είτε πρόκειται για αντιπερισπασμό απο χώρες που τα συμφέροντά τους βρίσκουν εμπόδιο στις ασκούμενες απο την Ελλάδα πολιτικές, οι μάχες που θα δοθούν θα είναι μεγάλες και οι απώλειες ανυπολόγιστες, είτε εξυπηρετούνται ολιγάρχες για τα συμφέροντα τους.

Ηδη, η Θράκη μετράει χιλιάδες στρέμματα καμμένης γης, χιλιάδες περιουσίες στις στάχτες, μία κοινωνία ρημαγμένη και χτυπημένη διπλά, αφού ήδη πολιτικές αρνητικής ανάπτυξης, την έφεραν στο χείλος της καταστροφής σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο.



Το βέβαιο είναι, ότι οι λαθρομετανάστες που διακινήθηκαν το τελευταίο εξάμηνο στη Θράκη κυρίως, με διακινητές “κασκαντέρ” δημιουργώντας τα γνωστά σκηνικά στην Εγνατία Οδό, είναι στρατολογημένοι σε μία υβριδική επίθεση κατά της Ελλάδας και κατά της Θράκης. αφού ο σκοπός τους είναι διπλός: δημιουργία κλίματος ανασφάλειας στην περιοχή που γειτνιάζει με δύο κράτη (Βουλγαρία και Τουρκία), καθώς και επιθέσεις στοχευμένες για την προειδοποίηση των ελληνικών αρχών, ώστε να μην συνεχίσουν πολιτικές που είναι ενάντιες στα δικά τους συμφέροντα!

Η εκπαίδευση και στρατολόγηση όλων αυτών, που τελικώς εισέβαλαν στη Θράκη, έβαλαν τις φωτιές και ουδείς γνωρίζει που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη χώρα, έγινε στο μεγαλύτερο διάστημα στην Τουρκία αλλά και στην κατεχόμενη Κύπρο, απο αξιωματικούς ειδικών επιχειρήσεων, κατά το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου – Μαρτίου του τρέχοντος έτους.

Απο την άλλη, οι διακινούμενοι λαθρομετανάστες, επίσης δεν είναι τυχαίοι. Πιστοί στο Ισλάμ, με απόλυτο και ακραίο τρόπο, έτοιμοι να θυσιαστούν για όλα, αλλά και πληρώνοντας αδρά για να φύγουν απο την κόλαση των δικών τους χωρών που μαστίζονται απο την πείνα, τους πολέμους και την αναρχία!

Ως επι το πλείστον, Αφγανοί – Πακιστανοί – Σύριοι αλλά και Ιρανοί, είναι αυτοί που προωθούνται στην Ελλάδα και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες, που εφόσον καταφέρουν να επιβιώσουν και να σωθούν, απο οποιοδήποτε εμπόδιο, κάνουν τις εντολές που λαμβάνουν πράξη, με όποιο αντάλλαγμα προς την… πολυπόθητη ελευθερία τους!



Οι πολλές και επαναλαμβανόμενες εστίες φωτιάς σε όλο το μήκος της Οροσειράς της Ροδόπης απο τον Εβρο μέχρι την Ξάνθη, αλλά και σε άλλα καίρια σημεία διακίνησης λαθρομεταναστών και όχι μόνο, έχουν δημιουργήσει έντονη ανησυχία στην κυβέρνηση και στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, που μάλλον εκτός του ότι υποτίμησαν το γεγονός των πυκραγιών και το δικαιολόγησαν στο καιρικό, δεν έλαβαν υπόψη τους και τις προειδοποιήσεις όλων εκείνων που έχουν συμφέρον να εκδικηθούν την Ελλαδα και τη Θράκη!

Και αν σήμερα, κορυφαία κλιμάκια της ΕΥΠ, των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας καλούνται να κάνουν την πρώτη αποτίμηση αυτής της νέας κατάστασης, οι πληροφορίες διαδέχονται η μία την άλλη και κάνουν λόγο για διπλή επίθεση στη Θράκη!

Οι περισσότερες απο αυτές τις εστίες που μετατράπηκαν σε πύρινη κόλαση, βρέθηκαν σε γνωστά για την ΕΛ.ΑΣ. και την Πυροσβεστική αλλά και τις Ενοπλες Δυνάμεις, “περάσματα” λαθρομεταναστών, σημεία που πολλές φορές γινόταν και οι γνωστές “αλλαγές” με Έλληνες διακινητές, αφού οι αλλοδαποί έβρισκαν τρόπο να διαφύγουν κυρίως προς Βουλγαρία για να επιστρέψουν και πάλι στην Τουρκία για να συνεχίσουν το έργο τους!




Το πρότζεκτ της λεγόμενης αναδιάρθρωσης της ΕΥΠ ξεκίνησε από Ρουμπάτη επί ΣΥΡΙΖΑ και συμπληρώθηκε από Κοντολέοντα και Δεμίρη επί Μητσοτάκη. Τώρα φαίνεται ότι έχουμε την πλήρη αδρανοποίηση της ΕΥΠ εκτός φυσικά από τον τομέα των υποκλοπών που συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό. 

Με απόφαση του ακόμη και σήμερα προϊσταμένου της ΕΥΠ Αλεξ/πολης απέλυσαν τη μοναδική ακροάτρια Αραβικής. στην Κομοτηνή και άφησαν την πιο κρίσιμη εθνικά μονάδα έρμαιο ενός "άρρωστου" ζεύγους αχρηστίας και τελικά έφυγαν όλοι οι επιτελείς πλην κάποιων αποσπασμένων αστυνομικών της πλάκας που βόλεψε ο γνωστός Τσαλικίδης. Αλλά επί του θέματος θα επανέλθουμε με λεπτομέρειες...


Στον δε Έβρο το ακτύπητο δίδυμο Δημητριάδης - Κοντολέων έκλεισαν το πολύτιμο κλιμάκιο Διδυμότειχου που όσο λειτουργούσε είχε φροντίσει ο ανεκδιήγητος Ρουμπάτης να διώξει τα άξια στελέχη του και να το επανδρώσουν με άτομα που σήμερα είναι κατηγορούμενοι για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.


Θέλετε να μιλήσουμε για την Καβάλα που και αυτή καίγεται σήμερα; Την διοικεί μια άσχετη με επιχειρησιακά κυρία που μάλλον δεν είχε βγει ποτέ από το γραφείο της έξω στην πιάτσα όπως και η προηγούμενη "παραθερίστρια" της παραλιακής βίλας που διαθέτει η μονάδα… Και τί κάνει η νυν Διοίκηση για όλα αυτά;;; Προκηρύσσει τις θέσεις των προϊσταμένων μονάδων όπως σας αποκαλύψαμε τις προάλλες και όσοι υποψήφιοι αυτοπροτείνονται γράφουν μια έκθεση ιδεών και εξηγούν για ποιο λόγο είναι οι πλέον κατάλληλοι για τη θέση!!!!! Μετά περνούν μια ολιγόλεπτη συνέντευξη από τον Διοικητή της Υπηρεσίας που κανονικά θα έπρεπε να μεταβεί επί τόπου παντού και να δει με τι έχει να κάνει. Όλοι αυτοί νέκρωσαν τη Θράκη αλλά είναι ακόμη στη θέση τους..


Αλλά γίνονται κι άλλα περίεργα και άκρως επικίνδυνα. Όπως η υποβάθμιση μονάδων σε κλιμάκια και η αναβάθμιση κλιμακίων σε μονάδες... ίσως και λόγω επιχειρησιακών λόγων αλλά σε μια περίπτωση ίσως και για ρουσφετολογικούς λόγους... Και εξηγούμαστε... Η Καβάλα γίνεται Κλιμάκιο της νεοσυσταθείσας (καλώς) σε μόνάδα της Ξάνθης (ακούγονται πολλά για το γεύγος της Κομοτηνής κι εδώ) και η ιστορική μονάδα της Λάρισας (έδρα Στρατιάς, ΑΤΑ και ΝΑΤΟ) υποβαθμίζεται σε κλιμάκιο του αναβαθμισμένου πλεόν Βόλου που μετατρέπεται σε μονάδα... Αυτό οι κακές γλώσσες λένε ότι το κάνουν για να πάει εκεί η προισταμένη της μονάδας της Σάμου Θ.Κ. για την οποία είχαμε αποκαλύψει κάποια τραγελαφικά στο παρελθόν και θα πούμε και άλλα στο μέλλον αφού όπως πληροφορηθήκαμε αναλαμβάνει εδώ και λίγες ώρες νέο πόστο... Δείτε εδώ και θυμηθείτε γιατί μιλάμε (https://edolio5.blogspot.com/2022/09/1-3-frontex.html).

Η κυρία αυτή ήταν στέλεχος της ΝΔ και μάλιστα ιδαιτέρα του αείμνηστου Θανάση Νάκου Υφυπουργού Εσωτερικών επί Κ. Καραμανλή και Β΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής.

Να σημειώσουμε ότι ο διοικητής της πιο κρίσιμης μονάδας της ΕΥΠ που φυλά Θερμοπύλες στα σύνορα εθεάθη κουνιστός και καμαρωτός σε εθνική εορτή της περιοχής όπως αποδεικνύεται από την φωτογραφία που δημοσιεύουμε (καλύπτοντας το πρόσωπο του από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα) ανάμεσα σε άλλους επίσημους προς θέα όλων φόρα παρτίδα. Σε καμία άλλη μυστική υπηρεσία του κόσμου να σας ενημερώσουμε ακόμη ότι στην ευαίσθητη μονάδα της ΕΥΠ Θεσσαλονίκης που βρίσκεται επί της οδού Χαριλάου στην όδο ΚΥΠ μετατέθηκε από την Αθήνα ο γνωστός «Φώτης» που υπηρετούσε σε τμήμα του οργανωμένου εγκλήματος και έχει γίνει γνωστό στην Κατεχάκη για τις ερωτικές του επιτυχίες αφού πολλές από αυτές είχαν και αυτόφωρη σύλληψη μέσα στο γραφείο του. Ο «Φώτης» είχε προσληφθεί στις Ελληνικές μυστικές υπηρεσίες ως μεταφραστής Σερβικών αφού είχε σπουδάσει γυμναστής σε αυτή την χώρα. Πέρα των άλλων «προσόντων» ο «Φώτης» είναι κολλητός της γνωστής Βαγγελίτσας του Predator. Εντύπωση μεγάλη είχε κάνει το γεγονός της κλοπής που είχε πέσει θύμα ο ίδιος όπως είχε δηλώσει, μετά από ραντεβού που είχε με πηγή του σε καφέ στην περιοχή του Μακρυγιάννη στην Αθήνα. Εκεί «έχασε» την τσάντα η οποία περιείχε πολυσέλιδους διαλόγους που είχε καταγράψει το Predator. Σύμφωνα με πληροφορίες η κλοπή έχει καταγραφεί και από σχετικό βίντεο.