Η «τιμή των όπλων» για την νέα ηγεσία της δικαιοσύνης και η δειλία των προκατόχων της απέναντι στους «εγκέφαλους» του Predator Γιάννη Λαβράνο - Γρηγόρη Δημητριάδη και την «αμαρτωλή» παρέα τους! Η βουλεύτρια της ΝΔ που νοίκιαζε το διαμέρισμα της στο αφεντικό των υποκλοπών και ο γνωστός έμπορος όπλων «Σταύρος» που πλήρωνε τα ενοίκια της Intelexxa στο Ελληνικό με έντολη Μαξίμου.


Του ειδικού συνεργάτη

Σε λίγες μέρες τα ηνία της Ελληνικής Δικαιοσύνης θα βρεθούν σε νέα χέρια. Θα πρέπει να αποδείξουν σε αντίθεση με τους προκατόχους τους, ότι ο εγκέφαλος του Predator Γιάννης Λαβράνος και η «παρέα» του δεν μπορεί να συνεχίζει να έχει ασυλία και να μην τολμά κανένας ανακριτής η αστυνομικός υπάλληλος να τος καλέσει προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για το μεγαλύτερο μεταπολιτευτικό σκάνδαλο που έχει συμβεί στην Ελλάδα. Κάθε μέρα προκύπτουν και νέα στοιχεία που δείχνουν την ξεκάθαρη εμπλοκή του με τον δαίδαλο των εταιρειών που είχε δημιουργήσει και σε συνεργασία με την κυβέρνηση και την ΕΥΠ είχαν εγκαταστήσει στην χώρα μας έναν ολοκληρωμένο παρακρατικό μηχανισμό παρακολούθησεις των πάντων. 

Σύμφωνα με διεθνή δημοσιογραφική έρευνα που είδε τις τελευταίες ώρες το φως της δημοσιότητας οι ισραηλινοί της Intellexa είχαν αναπτύξει τέτοια σχέση με την ελληνική κυβέρνηση που έστελναν στην ΕΥΠ και στο Γραφείο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ακόμη και διορθώσεις επί προσχεδίου Μνημονίου Συνεργασίας με Σκόπια σε ζητήματα κυβερνοασφάλειας.

Παράλληλα, αποκαλύπτεται πως ο ίδιος ο Ισραηλινός δημιουργός του Predator διέμενε σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας πρώην βουλεύτριας της Νέας Δημοκρατίας το οποίο μίσθωνε όχι η Intellexa, αλλά γνωστός έμπορος όπλων, ο οποίος είχε μεσολαβήσει και για τη μίσθωση των γραφείων της Intellexa στο Ελληνικό.
Πλέον τα στοιχεία είναι συντριπτικά και στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.

Η κυβέρνηση και ο κ. Μητσοτάκης οφείλουν να δώσουν εξηγήσεις στην ελληνική κοινωνία.
Η ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη πρέπει να επιταχύνει το έργο της διερεύνησης του σκανδάλου των υποκλοπών και να προσωποποιήσει τις ποινικές ευθύνες χωρίς να φοβηθεί.