Κομπάρσος ο Γεραπετρίτης «κάτω από την φούστα» της Αλεξάνδρας! Η εκλεκτή της Αμερικανικής Πρεσβείας εκφράζει «το όλον» της εξωτερικής πολιτικής και ο κύριος Γιώργος μόνο καφέ δεν της φτιάχνει κάθε πρωί.


edolio5 team

Υπάρχει θέμα στο υπουργείο Εξωτερικών. και μάλιστα μεγάλο Το είχαμε καταλάβει πολύ νωρίς και το σχετικό ρεπορτάζ του edolio5 είχε με σάρκα και οστά όλο το παρασκήνιο για την γυναικεία επιλογή που θα αποτελούσε του κουμάντο στην Βασιλίσσης Σοφίας.

Ο Γιώργος Γεραπετρίτης αρχίζει και αισθάνεται κομπάρσος απέναντι στην Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου που έχει μαζέψει πάνω της όλες τις αρμοδιότητες με εντολή Μητσοτάκη. Τα διάφορα παραπολιτικά με εντολή Γεραπετρίτη έχουν αρχίσει να γράφονται δεξιά και αριστερά. Ακόμη και στα μυστικά κονδύλια που τα ξέρει καλά η κυρία Αλεξάνδρα κουμάντο κάνει η ίδια και όχι ο υπουργός.

Μα καλά πίστεψε ποτέ ο ΥΠ.ΕΞ ότι θα του έδινε τόσο μεγάλες αρμοδιότητες ο Πρωθυπουργός, όταν μάλιστα είναι γνωστό ότι εμπιστεύεται την Αλεξάνδρα τόσο πολύ, μου λένε πρόσωπα υψηλά ιστάμενα στην κυβερνητική πυραμίδα. Η αλήθεια είναι ότι και εκείνη τον αγνοεί παντελώς και υπάρχουν ακόμη και μέρες ολόκληρες που δεν μπαίνει στον κόπο να του πει ούτε Καλημέρα. Εδώ που τα λέμε η κυρία Αλεξάδνρα γνωρίζει όλες τις κρυφές συνεννοήσεις του Μητσοτάκη με σκοπιανούς, Τούρκους, Αμερικανούς και πάσης φύσεως φίλους και εχθρούς. Με την πρώτη ευκαιρία και την πρώτη δικαιολογία ο Γεραπετρίτης θα την κάνει με πηδηματάκια γιατί όπως ο ίδιος λέει δεν μπορεί να ζει κάτω από την σκιά της Αλεξάνδρας.