Αυτή είναι η γυναίκα που τράβηξε το βίντεο και κατέστρεψε την καριέρα του αλαζόνα περιφερειάρχη. Η βραδινή κουβέντα και η απόφαση να ανέβει το καυτό υλικό στο Tik Tok όπου έγινε «ρόμπα» στο πανελλήνιο! Όλο το παρασκήνιο και ο εκβιασμός στο Μαξίμου από το Πατούλη για το «γαλάζιο» χρίσμα που του αφαιρεί οριστικά η ΝΔ.


Του ειδικού συνεργάτη

Το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη στο Ζάππειο έφερε πολλαπλές αναταράξεις στο γαλάζιο οικοσύστημα, καθώς η στήριξη του κυβερνώντος κόμματος στην υποψηφιότητά του θα πρέπει πλέον να θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα υπάρχει προκειμένου να μην τραυματιστεί και άλλο το προφίλ του πρωθυπουργού.

Το νέο πρόσωπο που μπήκε στην εξίσωση για ενδεχόμενη στήριξη από μέρους της ΝΔ στην περιφέρεια Αττικής είναι ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Ο κ. Παπανικολάου δέχθηκε τηλεφώνημα από στενό συνεργάτη του κ. Μητσοτάκη το απόγευμα της Παρασκευής και το πρωί του Σαββάτου πέρασε το κατώφλι του πρωθυπουργικού γραφείου.


Σύμφωνα με πληροφορίες το edolio5 η συζήτηση Μητσοτάκη-Παπανικολάου έγινε σε εξαιρετικά ζεστό κλίμα και σε αυτή ο Μητσοτάκης φέρεται να ζήτησε από τον δήμαρχο Γλυφάδας να ηγηθεί του ψηφοδελτίου στην περιφέρεια Αττικής.

Ο. Παπανικολάου, όπως πληροφορηθήκαμε κατελήφθη εξαπίνης με δεδομένο ότι αυτές τις μέρες έκλεινε υποψηφίους για το ψηφοδέλτιο του στη Γλυφάδα και δεν είχε σκεφτεί καν το ενδεχόμενο αλλαγής αυτοδιοικητικής «πίστας». Ως δεύτερη επιλογή του Μαξίμου θα επιστρατεύσει τον Νίκο Χαρδαλιά όπου σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 είναι πρόθυμος για κάτι τέτοιο και όπως ο ίδιος είπε σε στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού έχει έτοιμο και το ψηφοδέλτιο. 

Όλες οι παραπάνω διεργασίες κατέλαβαν εξαπίνης τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, ο οποίος ήλπιζε ότι η χθεσινή του συγγνώμη θα κλείσει το θέμα, ιδίως από τη στιγμή που η ΝΔ δεν ανακοίνωσε αυτομάτως άρση του χρίσματος που του έδωσε. Ο ίδιος, πάντως, δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια.

Ο κ. Πατούλης συγκάλεσε το Σάββατο το πρωί τα στελέχη της παράταξής του που τον στήριξαν ευθέως για να κουβεντιάσει μαζί τους το τι πρέπει να γίνει. Ο ίδιος τους είπε ότι αν δεν του δώσουν χρίσμα θα κατέβει «αυτόνομα» και όποιον πάρει ο χάρος.

Όλων τούτων δοθέντων, τα πάντα παραμένουν ανοιχτά ως προς το τι θα κάνει εν τέλει η ΝΔ στην περιφέρεια Αττικής. 

Πηγές με άμεση γνώση των διεργασιών αναφέρουν στο edolio5 ότι οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν εν τέλει τη Δευτέρα. Ως τότε θα υπάρχει μια σαφέστερη εικόνα για το αν ο Παπανικολάου θα υπερβεί τις όποιες επιφυλάξεις του ή τελικά θα επιλεγεί ο Χαρδαλιάς. Για την πληρότητα του ρεπορτάζ να σημειώσουμε ότι το βίντεο που αποτέλεσε τον ολετήρα για τον Πατούλη τραβήχτηκε από την σχεδιάστρια μόδας BILLY JOE όπου ήταν παρούσα στην συγκεκριμένη εκδήλωση και το ανάρτησε της πρωινές ώρες της Παρασκευής στον προσωπικό της λογαριασμό στο τικ τοκ ύστερα από ολονύχτια συζήτηση που είχε με φίλο της δημοσιογράφο, όπου ουσιαστικά την έπεισε προκειμένου να το πράξει αφού η ίδια δεν ήθελε έχοντας αντιληφθεί εκ των υστέρων για το τι επρόκειτο να συμβεί. 



Όπως μπορείτε να δείτε όμως λίγες ώρες αργότερα το βίντεο είναι εξαφανισμένο από τον λογαριασμό της... όπως ήταν φυσικό με τα όσα έγιναν.