Η ανατίναξη με εκρηκτικά στο αυτοκίνητο εν κινήση και η πληροφορία με ήχο και εικόνα! Ο «άγνωστος» που ενημέρωσε τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο ότι θα τον «σηκώσουν» στον αέρα με εντολή στρατηγού της ΕΛΑΣ και κυβερνητικού αξιωματούχου. Η απάθεια της δικαιοσύνης για αυτεπάγγελτη έρευνα και τα ονόματα του «λευκού κολάρου» που καταγγέλλονται ως εγκέφαλοι.


edolio5 team

Δυστυχώς η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς και δυστυχώς το κράτος δικαίου δηλώνει την ηχηρή απουσία του δίνοντας τον ρόλο που θα έπρεπε να έχει στην Ελληνική μαφία που φαίνεται αδίστακτη μπροστά στις εντολές δολοφονικών ενεργειών που έχει χρεωθεί να φέρει εις πέρας. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια ηχητική συνέντευξη που πήρε ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος και δημοσιεύεται στο ιστότοπο makeleio.gr από κάποιο πρόσωπο, που προφανώς ο ίδιος γνωρίζει τα στοιχεία του, αλλά για λόγους που ο ίδιος επιθυμεί δεν έχει δημοσιοποιήσει. Η συνέντευξη αυτή έχει κάνει δεκάδες χιλιάδες προβολές αφού το περιεχόμενο της αφορά το σχεδιασμό νέας δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του γνωστού δημοσιογράφου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 δεν έχει κινητοποιηθεί ούτε ένας εισαγγελέας ή άλλος ανακριτικός υπάλληλος προκειμένου να διερευνήσει αυτεπάγγελτα όπως συμβαίνει σε κάθε κράτος δικαίου  το περιεχόμενο αυτή της σοβαρής καταγγελίας στην οποία αναφέρονται ονόματα ανωτάτων αξιωματικών της ΕΛΑΣ. Γιατί τέτοια «άπνοια» από την Ελληνική δικαιοσύνη; Ακόμη και φαντασίωση ενός μυθομανούς πληροφοριοδότη να είναι αυτό το γεγονός δεν θα έπρεπε να ερευνηθεί με αυτεπάγγελτη δικογραφία, προκειμένου να αποκαλυφθεί το ψεύδος της; Όσο δεν συμβαίνει αυτό τα ερωτήματα είναι πιο έντονα και επιτακτικά. Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν θύμα πραγματικής ενέδρας δολοφόνων πριν αρκετό καιρό, που γλίτωσε με 2 σφαίρες στο κορμί του, επειδή ο εκτελεστής ήταν ερασιτέχνης ή τρομαγμένος και κατά συνέπεια μύγα πλέον να πετάει έξω από το παραθύρι του δημοσιογράφου του θα πρέπει να ερευνάται ο προορισμός της.