Όλη η Ελλάδα περνάει «γενναίες 14» τον Πατούλη και ο αστράτευτος με τρελόχαρτο Τριανταφυλλόπουλος τον ξεπλένει με εμετικό και γλοιώδες δημοσίευμα! Η εταιρεία Catering του γιου του, οι δουλειές που παίρνει από το δημόσιο και ιδιώτες και οι απαντήσεις που πρέπει να δώσει ο «μεγάλος» και «ανεξάρτητος» Μάκαρος.

edolio5 team

Όταν η στρατευμένη δημοσιογραφία γίνεται πλυντήριο!

Την ώρα που όλη η Ελλάδα δεν έχει λόγια να περιγράψει την πολιτική χυδαιότητα που πήρε σάρκα και οστά με την αναλγησία του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, χορεύοντας ζεϊμπέκικο υπό τους ήχους του μπουζουκιού αλλά και της φωνής της λαϊκής αοιδού Κατερίνας Στανίση, την ίδια μέρα που όλη η Ελλάδα θρηνούσε για την κρατική δολοφονία των 2 Ελλήνων αξιωματικών που πετούσαν με ένα ιπτάμενο φέρετρο - καναντέρ, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με ένα δημοσίευμα - ύμνο υπέρ του Πατούλη (που ακουμπάει τα όρια της δημοσιογραφικής γελοιότητας) πρόβαλε την συγνώμη που ζήτησε ως κλαίουσα χήρα.


Ούτε σχόλιο μιας αράδας για την ντροπή που άφησε ο Πατούλης με την ενέργεια του. Ούτε μια λέξη για το αίσθημα περιφρόνησης προς τους Έλληνες αξιωματικούς. Γράφει το σχετικό δημοσίευμα. «ΜΕΤΑΜΕΛΗΜΕΝΟΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, Γ.  ΠΑΤΟΥΛΗΣ, ΔΕΝ ΔΙΑΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ». Σαν να μας έκανε δηλαδή χάρη ο μεγάλος ηγέτης!

 Ένα δημοσίευμα που προκάλεσε ερωτήματα ακόμα και για τους ίδιους τους εργαζόμενους - δημοσιογράφους στην ιστοσελίδα του αστράτευτου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Όπως μας είπαν έσπασαν τα τηλέφωνα από αγανακτισμένους αναγνώστες για αυτό το «πλυντήριο» που του έκανε. Η απορία αυτή μας έφερε στην μνήμη τα όσα έχουν γραφτεί στο παρελθόν και θα πρέπει να διαψεύσει ο Τριανταφυλλόπουλος σχετικά με την εταιρεία Catering που έχει κάνει ο γιος του και στην οποία εργάζεται και η σύζυγος του. Αν για παράδειγμα έχει πάρει δουλειές από την Περιφέρεια Αττικής τότε όλα έχουν την εξήγηση τους. Εμείς θα δημοσιεύσουμε κάθε απάντηση. Με την ευκαιρία καλό είναι να μάθουμε και από ποιους άλλους έχει πάρει δουλειές η εταιρεία αυτή (ιδιώτες και δημόσιο) για να μπορούμε να βγάζουμε πιο εύκολα συμπεράσματα για την «ανεξάρτητη δημοσιογραφία» του 68χρονου δημοσιογράφου.