Η συνάντηση την Δευτέρα το βράδυ και το «γεύμα των 5» που διόρισε τον νέο διοικητή της ΕΥΠ! Ο σύζυγος της δικαστίνας, ο πρώην του πρώην πρωθυπουργού, ο Πρέσβης, ο οικοδεσπότης του διπλωματικού σώματος και η «αδερφή προϊσταμένη» (σύντροφος του διπλωμάτη) που έλεγε ανέκδοτα για να γελάνε οι άλλοι.


Του Άρη Σπίνου

Είναι προφανές ότι τούτες τις ώρες ράβονται κουστούμια από τους ενδιαφερόμενους. Για τα υπουργικά θα μιλήσουμε άλλη φορά. Σήμερα θα σας ενημερώσουμε για τα πρακτορικά. Παρασκηνιακή κινητικότητα επικρατεί στις παρυφές του Μαξίμου, (του κανονικού και όχι του υπηρεσιακού) σχετικά με το διοικητικό πλαίσιο που θα διέπει την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών κατά τη νέα διακυβέρνηση της χώρας!

Πριν από λίγες ώρες, την Δευτέρα το βράδυ όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, που προέρχονται από τον σερβιτόρο μας όπου πρόσφερε όλα τα καλούδια στο γεύμα των 5 πέριξ του Λυκαβηττού όπου πραγματοποιήθηκε «γεύμα εργασίας» διορίστηκε ο νέος διοικητής της ΕΥΠ. 

Πρόκειται για πρόσωπο, που έχει παράσχει ειδικές υπηρεσίες στο στενό περιβάλλον Μητσοτάκη!

Συμφωνήθηκε ότι η ΕΥΠ θα συνεχίσει να αναφέρεται στο Μαξίμου και πως τον ρόλο που είχε ο Γρηγόρης Δημητριάδης, (πλέον δεν θέλουν να το βλέπουν ούτε σε φωτογραφίες) θα τον έχει ένας εκ των Υπουργών Επικρατείας που θα τοποθετηθούν και ήταν παρόν στο γεύμα.

Λέγεται πάντως πως στις σχετικές συζητήσεις που έγιναν ο άλλοτε έμπιστος άλλου πρωθυπουργού που θα είναι υπουργός επικρατείας δεν θα αναλάβει το πόστο αυτό άλλα θα παραμείνει στον πρωθυπουργό με «πάσα» στον σύζυγο της δικαστίνας όπου ήταν παρόν στο γεύμα. Να σας ενημερώσουμε ότι στην Ροτόντα ήταν ακόμη ο πρώην του πρώην πρωθυπουργού, ο κοντοχοντρούλης Πρέσβης, ο διπλωμάτης που παραχώρησε το ωραίο του σπίτι και ο σύντροφος του «αδελφή - προϊστάμενη» που εργάζεται σε μεγάλο ιατρικό κέντρο ως γιατρός και θεωρείται μάλιστα από τους καλύτερους.