Συνελήφθη ο Νίκος Γρίτσης! Ο στιχουργός του «5γραμμου της κόκας». Η λίστα με τους δεκάδες καλλιτέχνες - πελάτες και η διακίνηση ναρκωτικών. Τα μπραβιλίκια στην νύχτα, η φυλακή και ο εκρηκτικός μηχανισμός που έσκασε μέσα στο αυτοκίνητο του και τον έστειλε 18 μήνες στο «ευαγές ίδρυμα». Η πληροφορία και το «κάρφωμα της παρέας» στην ασφάλεια Τρίπολης από τραγουδίστρια που είχε δεσμό με αξιωματικό της ΕΛΑΣ.


edolio5 team

Ο πανικός στις φίρμες του λαϊκού πενταγράμμου και όχι μόνο που αποτελούσαν τους καλούς πελάτες δεν έχει προηγούμενο Ο Νίκος Γρίτσης ο στιχουργός που έχει υπογράψει δεκάδες επιτυχίες του λαϊκού και ποπ πενταγράμμου από τα τέλη της δεκαετίας του ’90 είναι ο 53χρονος άνδρας που συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών στην Τρίπολη ο οποίος μάλιστα έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές.


Ο Νίκος Γρίτσης έχει δώσει στίχους του και έχουν ερμηνευτεί από πασίγνωστους Έλληνες καλλιτέχνες, όπως η Γλυκερία, ο Νότης Σφακιανάκης, ο Πάνος Κιάμος, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Στέλιος Ρόκκος, ο Γιώργος Μαζωνάκης και άλλοι.

Ο 53χρονος έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης στα τέλη της δεκαετίας του ’90γιατί είχε βρεθεί εκρηκτικός μηχανισμός στην κατοχή του.

Οι αρχές εκτιμούν ότι τα πέντε άτομα είχαν συγκροτήσει σπείρα διακίνησης ναρκωτικών σε περιοχές της Τρίπολης από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η συγκεκριμένη ομάδα διέθετε ιεραρχική δομή, αλλά και ένα διαμέρισμα το οποίο χρησιμοποιούσε αποκλειστικά ως μέρος αποθήκευσης και φύλαξης των ναρκωτικών ουσιών. Σύμφωνα με πληροφορίες το edolio5 γυναίκα τραγουδίστρια που είχε σχέση με αστυνομικό ενημέρωσε τον σύντροφο της για ότι «ακουγόταν». Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται και ήταν πλέον βέβαιες οι χειροπέδες στον στιχουργό αφού σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα μέλη της διακίνησης των ναρκωτικών δεν ήταν καθόλου προσεκτικά.


Ο Νίκος Γκρίτσης μόλις τελείωσε το στρατιωτικό του, γράφτηκε σε μια ιδιωτική σχολή. Τα γράμματα όμως ήταν δύσκολο σπορ για αυτόν. Τα παράτησε όμως και ξεκίνησε να δουλεύει αρχικά ως πορτιέρης και μετά ως μπράβος «Γ εθνικής» σε νυχτερινά μαγαζιά Σε ένα περιστατικό που έγινε καυγάς στο μαγαζί που βρισκόταν  πήγαν κάποιοι μπράβοι για να πάρουν προστασία από το μαγαζί και εκεί ξεκίνησε η σχέση του με τις ομάδες του υποκόσμου.

Η τύχη όμως δεν έμεινε για πάντα με το μέρος του και το 1995 σταμάτησε να του χαμογελάει ενώ πήγαινε με ένα φίλο στο Αίγιο, με το αυτοκίνητο του ανατινάχτηκε εκρηκτικός μηχανισμός που ήταν μέσα σε αυτό. Ο ίδιος ισχυρίστηκε στην δίκη που έγινε ότι είχε βρει ένα κιβώτιο στην άκρη του δρόμου και το πήρε μαζί του. Αυτά όμως δεν έπεισαν.

Τελικά, ο Νίκος κατέληξε στη φυλακή για 15 μήνες.







Είναι προφανές ότι αρχίζουν νέες περιπέτειες για τον ίδιο.