Ένας πρώην εισαγγελέας «λάγνος» της δημοσιότητας ! Μια υστεροφημία δεκαετιών που γκρεμίστηκε σε μια νύχτα για να ζήσει το όνειρο ότι θα μπορούσε να γίνει βουλευτής με άσπρα μαλλιά. Ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας και ο χειροκροτητής... αν του το επέτρεπαν και αυτό.


edolio5 team

Ούτε στα όνειρα δεν είχε φανταστεί τέτοια δημοσιότητα ο πρώην αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστάσιος Καννελόπουλος! Δέχτηκε να γίνει «μπροστινός» του κόμματος Κασιδιάρη ονειρεμένος τον εαυτό του στα βουλευτικά έδρανα. Δεν του βγήκε όμως! 

Μέσα από ένα συνέδριο-φάντασμα αναδείχτηκε ομόφωνα «μπροστινός» του κόμματος.

Η διαδοχή έγινε με τις ευλογίες φυσικά του Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος είχε συμφωνήσει μαζί του να είναι  υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Αθήνας. Μόνο οι ανόητοι πιστεύουν ότι κουμάντο στο κόμμα θα έκανε ο Καννελόπουλος και όχι ο Κασιδιάρης. Ούτε στην τουαλέτα δεν θα πήγαινε ο π. εισαγγελέας χωρίς την άδεια του δευτέρου. Είναι προφανές ότι ο ρόλος του αρχηγού είναι τυπικός αφού το σύνολο, όσων βουλευτών θα εκλεγόντουσαν θα άκουγαν μόνο τον Κασιδιάρη που είχε μεθοδεύσει να εκλεγεί πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας. Ο Καννελόπουλος σε μια γωνιά θα χειροκροτούσε και αυτό εάν του το επέτρεπαν. Τώρα πλέον είναι ξεκάθαρο ότι το όνειρο έγινε εφιάλτης και μετά τις εκλογές ο αξιότιμος κύριος πρώην εισαγγελέας θα περάσει στην αφάνεια ενθυμούμενος για το τι έγινε που και θα το διειγείται στα εγγόνια του.