Το σχέδιο Μητσοτάκη για ομολογία «αγοράς αποστατών βουλευτών» on air από υποψήφιο του! Η «διάλυση» των πατριωτικών ψήφων και η αντίσταση από την «Ελληνική Λύση»! Προσκλητήριο για «Πατριωτική Εθνική Συστράτευση» έκανε ο Βελόπουλος σε όλους του ψηφοφόρους του πατριωτικού χώρου.


edolio5 team

Μετά την ολοφάνερη προσπάθεια εξόντωσης κάθε ψήφου που προέρχεται από τον Πατριωτικό χώρο, με νομικά τερτίπια, ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης - Κυριάκος Βελοπουλος» απεύθυνε κάλεσμα συσπείρωσης όλων όσων επιθυμούν να αποτελέσουν την ασπίδα αντίστασης απέναντι στα σχέδια Μητσοτάκη. Η άνευ ομολογία σήμερα σε τηλεοπτικό σταθμό υποψηφίου Βουλευτή της ΝΔ ότι μετά τις εκλογές όλοι βουλευτές  από κόμματα πρέπει να αναλάβουν την απόφαση τους για να στηρίξουν τον Μητσοτάκη (!) αποτελεί ξεκάθαρη πρόσκληση αποστασίας.

Όλη η ανακοίνωση του Κυριάκου Βελόπουλου

«Η παραδοχή υποψηφίου της ΝΔ ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζει κυβέρνηση αποστατών αποτελεί τη μεγαλύτερη δικαίωση της Ελληνικής Λύσης.

Είναι πλέον ξεκάθαρο το σκοτεινό σχέδιο Μητσοτάκη για διάλυση των πατριωτικών κομμάτων και την εξαγορά αποστατών για να παραμείνει στην εξουσία.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΝΔ δεν διστάζει να εργαλειοποιήσει τους «αρμούς της εξουσίας», την ελληνική δικαιοσύνη και τις δήθεν «ανεξάρτητες» αρχές που η ίδια έχει διορίσει, καταστρατηγώντας έτσι την λειτουργία του ίδιου του πολιτεύματος.

Οφείλουμε να προειδοποιήσουμε όποιον θελήσει να συμμετέχει σε αυτό το άθλιο, παρακρατικό σχέδιο, ότι θα συνθλίβει υπό το βάρος των αμαρτιών και των παρανομιών του.

Η Ελληνική Λύση απευθύνει κάλεσμα στο σύνολο του πατριωτικού χώρου για συστράτευση, προκειμένου να σωθεί η Ελλάδα από αυτούς που απεργάζονται εθνικό ακρωτηριασμό, έπειτα από τον ακρωτηριασμό του ίδιου του πολιτεύματος.»