Η πολιτεύτρια της ΝΔ Δήμητρα Κορμπά και η επιτομή του κομματικού ρουσφετιού! Έβαλαν αρχαιολόγο (!) ως αν. διοικήτρια στο νοσοκομείο "Αγία Βαρβάρα" στην Δυτική Αθήνα.


Του Άρη Σπίνου

Ένα ακόμα "δικό" μας παιδί διορίστηκε! Στη θέση της αναπληρώτριας διοικήτριας του Γ.Ν. ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ «Αγία Βαρβάρα» διορίζεται με υπογραφή Πλεύρη- Γκάγκα, πολιτεύτρια της ΝΔ στις εκλογές του 2019.

Η αρχαιολόγος-πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας στον Δυτικό Τομέα, Δήμητρα Κορμπά, είχε βρεθεί μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε προεκλογική εξόρμηση στο Αιγάλεω τον Μάιο του 2019, ενώ σε προεκλογικό βίντεο, ο Κωστής Χατζιδάκης στήριζε την υποψηφιότητά της χαρακτηρίζοντάς την «κόσμημα».

Την ώρα που τα νοσοκομεία βρίσκονται υπό διάλυση και η ανάγκη για τοποθέτηση άξιων ανθρώπων με γνώσεις αναβάθμισης τους είναι αναγκαία παρά ποτέ η κυβέρνηση επέλεξε ένα ακόμα δικό της παιδί χωρίς καμία ειδικότητα και γνώση στο συγκεκριμένο αντικείμενο να το βάλει υπεύθυνο για την λειτουργία ενός πολύπαθου νοσοκομείου σε μια περιοχή με τεράστιες ανάγκες όπως την Δυτική Αθήνα.

Σύμφωνα με το βιογραφικό της, όπως η ίδια ισχυρίζεται, έχει σπουδάσει αρχαιολογία.