Όταν η ντροπή έχει χαθεί! Οι μανάδες κήδευαν και θρηνούσαν τα παιδιά τους και ο Οδυσσέας Χριστοφόρου του ΟΠΑΠ την ίδια μέρα έκανε "την γιορτή της γυναίκας" (!) μοιράζοντας με χαμόγελο και τραγούδια τριαντάφυλλα στις εργαζόμενες του οργανισμού.


Του Άρη Σπίνου

Όταν μας το είπαν εργαζόμενοι του οργανισμού δεν το πιστεύαμε μέχρι που είδαμε φωτογραφίες που μοίρασε το γραφείο του αναπληρωτή διευθύνοντα συμβούλου Οδυσσέα Χριστοφόρου!  Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας που ήρθε εν μέσω του τραγικού εθνικού πένθους, ο οργανισμός φαίνεται ότι δεν "μασάει" από τέτοια.

 Από νωρίς το πρωί, ο Διευθύνων Σύμβουλος, Γιαν Κάρας, και ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Οδυσσέας Χριστοφόρου, υποδέχονταν τις εργαζόμενες στην είσοδο των κεντρικών γραφείων στη Λ. Αθηνών, μοιράζοντάς τους τριαντάφυλλα και ευχές για την ημέρα υπό τον ήχο χαρούμενων τραγουδιών!

Δεν αποκλείεται βέβαια ο ΟΠΑΠ ταυτόχρονα με τα γέλια να βγάλει και μια ανακοίνωση δακρύβρεχτου περιεχομένου πως δήθεν συμπαραστέκεται στην Εθνική τραγωδία. Ένας Χριστοφόρου όλα μπορεί να τα κάνει.