Ο οίκος ανοχής στο Βοτανικό που είχε "έδρα" για την 12χρονη ο Ηλίας Μίχος και η 70χρονη "Μαρίνα" - πληροφοριοδότης της ΕΥΠ... που μαζεύει το "ταμείο της προστασίας" για τους διαδόχους του Μάλαμα! Ο "Βασίλης" και η δράση της "παρέας του Νώντα" που διαδέχτηκε τον Δημήτρη Μάλαμα και δεν τολμά να αγγίξει η ΕΛΑΣ.


Του Άρη Σπίνου 

Στις 17 Οκτωβρίου 2022 το 12χρονο κορίτσι της υπόθεσης του Κολωνού έδωσε την τρίτη του κατάθεση. Σε αυτήν ανέφερε πως ο Ηλίας Μίχος την οδηγούσε σε οίκο ανοχής κι ότι μετά από επαφή με τον ίδιο είχε σεξουαλικές επαφές και με άλλα άτομα. Ο οίκος ανοχής στον οποίο το παιδί βιάστηκε ταυτοποιήθηκε από τις αρχές: Πρόκειται για studio στην οδό Κασσάνδρας 6, στον Βοτανικό. Εδώ αρχίζουν τα "ωραία".

Μια εβδομηντάχρονη γυναίκα με το ψευδώνυμο «Μαρίνα», με το οποίο ήταν γνωστή ως εκδιδόμενη, φέρεται να είναι η ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής της οδού Κασσάνδρας 6. Η γυναίκα αυτή είναι και κατηγορούμενη στην μεγάλη δικογραφία της Greek Mafia που κατά το σκέλος των πλημμελημάτων οδηγήθηκε σε αθώωση πριν λίγες μέρες. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 η "Μαρίνα" είναι γνωστή συνεργάτης των αρχών ασφαλείας και μάλιστα έχει ειδικό χειριστή από την ΕΥΠ για ζητήματα πληροφοριών γύρω από το οργανωμένο έγκλημα. Ίσως έτσι προκύπτει και η απάντηση γιατί δεν έχει συλληφθεί μέχρι σήμερα ούτε η ίδια αλλά ούτε και ο πραγματικός ιδιοκτήτης του οίκου ανοχής και άλλων 4 ακόμη με το όνομα Βασίλης. 

Σύμφωνα με έγγραφο της ΕΛΑΣ το οποίο διάβασε το edolio5 το studio της οδού Κασσάνδρας 6 είχε σφραγιστεί από το δήμο της Αθήνας στις 8.1.2020 αλλά παρόλα αυτά λειτουργούσε παράνομα.

 Η λειτουργία του δεν αποτελούσε φυσικά μυστικό. Ο οίκος ανοχής διέθετε και ιστοσελίδα (η οποία λειτουργεί ακόμα) με τίτλο «Kassandras 6, Votanikos».


Το κύκλωμα στο οποίο συμμετείχε και είναι κατηγορούμενη η «Μαρίνα», το είχε εντοπίσει η ΕΥΠ μέσω τηλεφωνικών αλλά και φυσικών παρακολουθήσεων την περίοδο 2015-2016. Η εγκληματική οργάνωση αποκόμιζε περί το ένα εκατομμύριο ευρώ το μήνα από την προστασία σε οίκους ανοχής, χαρτοπαικτικές λέσχες, παράνομα καζίνα κ.α. «Αρχιταμίας» ήταν ο Δημήτρης Μάλαμας, ο οποίος δολοφονήθηκε τον Οκτώβριο του 2019. Σύμφωνα με τις ίδιες αξιόπιστες πληροφορίες ο ρόλος της Μαρίνας σήμερα είναι άκρως σημαντικός αφού λειτουργεί ως ταμίας για τους διαδόχους του Μάλαμα προκειμένου το ίδιο κύκλωμα να παρέχει προστασία, την ευθύνη του οποίου την έχει αναλάβει ο γνωστός "Νώντας".

Στο πόρισμα 70 σελίδων που είχε συντάξει η ΕΥΠ για την υπόθεση, η «Μαρίνα» εμφανιζόταν αφενός ως ιδιοκτήτρια οίκων ανοχής και αφετέρου ως το άτομο που συγκέντρωνε για λογαριασμό του κυκλώματος τα λεφτά της προστασίας από όλα τα Studio του Βοτανικού και της Καλλιθέας.