Λεφτά υπάρχουν! Δεκάδες χιλιάδες SMS από τον Πατούλη για "Χρόνια πολλά" σε ασχέτους που δεν γιόρταζαν. Ακολούθησαν "συγνώμες" με νέο SMS και "Καλά Χριστούγεννα" 20 μέρες πριν έρθουν. Ποιος τα πληρώνει ;


Του Άρη Σπίνου

Εδώ μιλάμε για χιλιάδες ευρώ που κοστίζουν τα SMS Σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες της Αττικής. Λεφτά όμως υπάρχουν για τον Γιώργο Πατούλη. Ωστόσο, η τελευταία «ομοβροντία» ήταν ελαφρώς άστοχη, όπως αποδείχτηκε, τελικώς.

Την περασμένη Τρίτη, μεγάλη γιορτή, πολλοί φυσικά οι Νίκοι και οι Νικολέτες, αλλά ο Γιώργος Πατούλης, μάλλον το παράκανε με την πολλαπλή αποστολή SMS αφού φρόντισε να ευχηθεί για την ονομαστική τους εορτή και σε… αρκετούς άλλους που δεν γιόρταζαν! Αν έδινε στην δημοσιότητα και το τιμολόγιο που πλήρωσε στην εταιρεία για την αποστολή των SMS καλά θα ήταν.

Έτσι, αρκετοί που απλά βρίσκονται στις ευρείες «λίστες» Πατούλη έλαβαν ένα SMS που ανέφερε το γενικόλογο:

«Τις θερμότερες ευχές μου για την ονομαστική γιορτή σου. Χρόνια πολλά, με υγεία και οικογενειακή ευτυχία. Γιώργος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής».


Λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε διορθωτικό μήνυμα που έλεγε ξανά… χρόνια πολλά προκαταβολικά για τις γιορτές, μετά από τη «συγγνώμη»: «Σας ζητώ συγγνώμη για την αποστολή του μηνύματος που εκ παραδρομής εστάλη. Χρόνια πολλά ενόψει των εορταστικών ημερών», ανέφερε.