Το Predator και η δολοφονία του επιχειρηματία της Silk Oil Γιώργου Μήτσου! Ο "πετρελαιάς" που έδωσε την εντολή και ο Λαβράνος που "στέλνει μηνύματα" στο Μαξίμου και την δικαιοσύνη ότι ξέρει για όλους τα πάντα. "Αν τολμάει ο εισαγγελέας ας με καλέσει". Ο "χορός" με τις δεσμίδες των 500ευρών κάθε εβδομάδα και οι 3 ωτακουστές που δεν πήραν τα συμφωνημένα και έχουν γίνει "βαθύ λαρύγγι".


Του Άρη Σπίνου

Δεν χωρεί καμία αμφιβολία πως η επίσκεψη του επιχειρηματία - έμπορου όπλων Γιάννη Λαβράνου μπροστά στον εισαγγελέα θα έλυνε τον γρίφο των υποκλοπών στην Ελλάδα με το σύστημα Predator, αφού ο ίδιος με εντολή και ανοχή του Μεγάρου Μαξίμου το εγκατέστησε στην χώρα μας.

Όλα ξεκίνησαν προκειμένου να υπάρχει εύκολος πλουτισμός μιας παρέας που γυρόφερνε τον Γρηγόρη Δημητριάδη. Επιχειρηματίες που μέχρι εχθές έπιναν νερό στο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν να στηρίξουν έμπρακτα την κυβέρνηση Μητσοτάκη με αντάλλαγμα όμως να χτυπηθούν οι αντίπαλοι τους. Όπερ και εγένετο.  Γρήγορα όμως τα μεροκάματα ξέφυγαν και αποτελούσαν ποσά άνω των 500.000 ευρώ την εβδομάδα που έπαιρναν όσοι χειριζόντουσαν τις παράνομες επισυνδέσεις για όφελος επιχειρηματιών. 

Η ομάδα που έκανε την βρόμικη δουλειά γρήγορα και εύκολα είδε πολλά λεφτά στην τσέπη της αλλά διαπίστωνε πως τα μεγάλα αφεντικά έπαιρναν βαλίτσες. Τα στόματα άνοιξαν και πλέον ο βόθρος του παρακράτους έχει ξεχειλίσει. Ηχογραφημένες συνομιλίες και SMS που υπάρχουν και διακινούνται πλέον από χέρι σε χέρι είναι ικανά να κλείσουν πολλούς στην φυλακή και να δημιουργήσουν απρόβλεπτες πολιτικές εξελίξεις. Πολλές συνομιλίες αφορούν και δικαστικούς λειτουργούς! Ερωμένες υπουργών, ξυλοδαρμοί συζύγων, συμβόλαια θανάτου και εντολές για ξεκαθαρίσματα στον χώρο των καυσίμων αλλά και πολλά άλλα παρόμοια αποτελούν μέρος αυτών που είναι θέμα ωρών πλέον να δουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες και έγγραφα οι επιχειρηματίες που εκμεταλλεύτηκαν για προσωπικό όφελός το σύστημα Predator φτάνουν τους 15. Ονόματα πρώτης γραμμής, που αρκετοί εξ αυτών πέρασαν στο παρελθόν και το κατώφλι του Κορυδαλλού. Μεταξύ αυτών και ένας γνωστός λαθρέμπορος καυσίμων. Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 σε συνομιλίες έχουν καταγραφεί οι εντολές για την δολοφονία του επιχειρηματία της Silk Oil Γιώργου Μήτσου από συγκεκριμένο κέντρο που είχε ενοχληθεί για την ισχυροποίηση του ομίλου στην Ελλάδα που εκπροσωπούσε τον Κυπριακό Κολοσσό καυσίμων "Petrolina". Οι ίδιες πηγές μετέφεραν στο edolio5 ότι ο τζίρος που έγινε τα 3 τελευταία χρόνια από πελάτες ιδιώτες που ζητούσαν την συνδρομή του Predator ξεπερνάει τα 200.000.000 ευρώ. Τις τελευταίες ώρες γίνεται προσπάθεια από κρατικούς μηχανισμούς να εντοπιστούν και να "αλλάξουν γνώμη" οι 3 χειριστές του Predator που έχουν εκδηλώσει την πρόθεση να μιλήσουν προκειμένου να μην πάνε φυλακή κάτι που θα συμβεί με απόλυτη βεβαιότητα. Το γεγονός ότι μέχρι σήμερα ότι ο επιχειρηματίας Γιάννης Λαβράνος δεν έχει κληθεί ούτε από πταισματοδίκη που ερευνά τροχαία ατυχήματα αποτελεί την επιτομή των όσων είναι ήδη γνωστά και προκύπτουν από όσα ο ίδιος λέει σε φίλους του. "Αν τολμάει ο εισαγγελέας ας με καλέσει". Προς το παρόν δεν τον αγγίζει κανείς!