Από τις 10 Αυγούστου είχαμε αποκαλύψει στο edolio5 την γυναικεία τριάδα του "παρακράτους της ΕΥΠ"! Υπό της οδηγίες των "Μαντάμ Μπουντουάρ", "Κυρά Λένας" και της "Βαγγελίτσας" παρακολουθούσαν τους "ανυπότακτους" της Κατεχάκη. 24ωρο κοριό στον διευθυντή ασφαλείας Τάσο Παπαγεωργίου που δεν τους έκανε τα χατίρια.



Του Άρη Σπίνου

Οι νέες αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τις παρακολουθήσεις του κοινού κέντρου ΕΥΠ και Predator είναι πράγματι συγκλονιστικές που δικαιώνουν τα ρεπορτάζ του edolio5 μέχρι σήμερα.  Άπαντες γνωρίζουν ότι η γυναικεία τριάδα υπό την ηγεσία των "Μαντάμ Μπουντουάρ", της "Κυρά Λένας" και της "Βαγγελίτσας" αποτελούσαν το Άλφα και το Ωμέγα της ΕΥΠ από την εποχή Ρουμπάτη μέχρι και σήμερα. Με ανέπαληλα ρεπορτάζ το edolio5 έχει αποκαλύψει τον ρόλο των 3 κυρίων. ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ Οι "ανυπότακτοι" της Κατεχάκη με πρώτο και καλύτερο τον υπεύθυνο ασφαλείας της Υπηρεσίας, Τάσος Παπαγεωργίου που δεν τους έκανε τα χατίρια βρίσκονταν υπό 24ωρη παρακολούθηση. Όσο αφορά την "Αγγελική" που επίσης έχουμε αναφερθεί στο edolio5 είναι περιττό να επισημάνουμε ότι αποτελούσε "πρωτεργάτη" των αντιφρονούντων στις παράνομες επιδιώξεις της γυναικείας τριάδας όπου άλλωστε το πλήρωσε ακριβά με την εκδίωξη  της από την ΕΥΠ.

Το όνομά του βρίσκεται στη δεύτερη μεγάλη λίστα παρακολουθήσεων που αποκαλύπτει αύριο το Documento.

Πρόκειται συγκεκριμένα για τον πρώτο πολιτικό υπάλληλο που αναλαμβάνει αυτή τη θέση, αφού στο παρελθόν το συγκεκριμένο πόστο ανατίθετο σε αξιωματικούς. Μάλιστα, ο προηγούμενος αξιωματικός της Αστυνομίας που κατείχε τη συγκεκριμένη θέση, πριν αντικατασταθεί από τον Τάσο Παπαγεωργίου, είχε αποχωρήσει από την υπηρεσία, δηλώνοντας σιβυλλικά στους συναδέλφους του: «Φεύγω γιατί δε θέλω να πάω φυλακή». Ο Τ. Παπαγεωργίου διορίστηκε στην ΕΥΠ επί Καραμανλή και είχε διατελέσει σύμβουλος στο γραφείο του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Λαμπρόπουλου.

Όπως αποκάλυψε το Documento την προηγούμενη εβδομάδα, και ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται ανάμεσα στους παρακολουθούμενους από το Predator. Συνεπώς, η παρακολούθηση του Τάσου Παπαγεωργίου, ενδέχεται να γινόταν και με σκοπό να εντοπιστούν πληροφορίες που αφορούσαν τον Αντώνη Σαμαρά, λόγω της κοντινής τους σχέσης.

Στο Documento της Κυριακής, δημοσιεύονται δεκάδες νέα ονόματα ατόμων που στοχοποιήθηκαν από το σύστημα Predator, ως συνέχεια των συνταρακτικών αποκαλύψεων που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα η εφημερίδα προκαλώντας πολιτικό σεισμό.