(Ν3) Ο οδηγός "Τασούλης" της "Κυρά - Λένας" και τα μυστικά (τα ξέρουν όλοι) στο πήγαινε έλα με το αυτοκίνητο! Το κάζο με την σύζυγο του Τούρκου Προξένου, το τηλεφώνημα στο Κολωνάκι και ο "τρελός του χωριού".


Του Άρη Σπίνου

Σήμερα είπαμε να ασχοληθούμε λίγο παραπάνω με την "κυρα Λένα". Την εποχή που ο Ρουμπάτης την είχε ξαποστείλει σε ένα γραφείο στραταίων στην ανάλυση και η ίδια προκλητικά απείχε απο οποιαδήποτε εργασία καθόσον εκπονούσε μεταπτυχιακή εργασία είχε βιώσει μπουλιγκ απο τους συναδέλφους, όχι επειδή είχε απωλέσει τη θέση της αλλά κυρίως διότι πρόκειται για άφιλο και απεχθές ξινό ον κατα κοινή ομολογία. Ένας απο τους ελάχιστους που τη συναναστρεφόταν ήταν ο "Τασουλης" ο οδηγός, τον οποίο όταν επανήλθε, αντάμειψε για την αφοσίωσή του, επιλέγοντάς τον για προσωπικό της οδηγό. Ο Τασούλης έχει τη φήμη του "τρελού του χωριού" και γιαυτό συχνά, οι υπάλληλοι δεν τον υπολογίζουν και ξανοίγονται στις κουβέντες τους. Αυτό όμως δεν το περιμέναμε απο μία τόσο "επιχειρησιακή", πάντα κατά την προσωπική της άποψη, διευθύντρια! Τόσο επιχειρησιακή που δεν εβγαινε από το γραφείο της ώστε να συλλέξει πληροφορίες αλλά από την πολυθρόνα του γραφείου της έπαιρνε τηλέφωνα. Όπως σας έχουμε αποκαλύψει μια φορά βγήκε από μια καφετέρια στο Κολωνάκι για να μιλήσει της συζύγου του Τούρκου προξένου της Κομοτηνής (!) και αφήστε τι έγινε. Η παμπόνηρη και καπάτσα τουρκάλα την έστειλε αδιάβαστη. Λεπτομέρειες δεν χρειάζονται.

Μαθαίνουμε πως η κυρα Λένα κελαηδουσε εντος του οχήματος με το οποίο ο "Τασούλης" την περιέφερε εδώ και εκεί και εκείνος, προκειμένου να κομπάζει πως "μπαίνει στο ιερό" και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, γύρναγε τους διαδρόμους και αναμετέδιδε. Ο "Τασούλης" έχει ήδη μπει σε μεγάλες περιπέτειες ποινικού χαρακτήρα που είναι βέβαιο ότι θα αγγίξουν και την προστάτη του "κυρά Λένα".