Στην μπρίζα των υπογείων του Μαξίμου ο ανεμιστήρας με την λάσπη σε βάρος του Βελόπουλου! Στήνουν δημοσιεύματα και χυδαίο πόλεμο. Τρομάζουν την Νέα Δημοκρατία τα ποσοστά της Ελληνικής Λύσης σε Βόρεια Ελλάδα και Αττική.


edolio5 team

Φωτιά έχουν πάρει τα γαλάζια εκλογικά επιτελεία στο Μέγαρο Μαξίμου αλλά και στα κομματικά γραφεία της οδού Πειραιώς, προκειμένου να σχεδιάσουν την προεκλογική του στρατηγική ενόψει των εκλογών που θα γίνουν με απόλυτη βεβαιότητα πριν την προκαθορισμένη ημερομηνία.

Ήδη έχουν κάνει τις πρώτες προσεγγίσεις για τις μετεκλογικές τους συνεργασίες αφού λόγω της απλής αναλογικής θα είναι απαραίτητες για σχηματιστεί η νέα κυβέρνηση και να αποφύγει η χώρα τις δεύτερος εκλογές.

Εκείνο πάντως που είναι βέβαιο είναι ότι η ΝΔ και ο Κ. Μητσοτάκης έχουν σαν στόχο την πρώτη θέση. 


Ο αποκλεισμός κάθε ενδεχόμενου συνεργασίας του Κυριάκου Βελόπουλου με την Νέα Δημοκρατία έχει αλλάξει τους σχεδιασμούς του Μαξίμου που ετοιμάζει σφοδρή επίθεση σε βάρος της Ελληνικής Λύσης με στημένα δημοσιεύματα προκειμένου να την πλήξει και να τις αφαιρέσει ψηφοφόρους.

Οι πληροφορίες πάντως  ότι ο Βελόπουλος αναμένεται να μπει στο στόχαστρο της ΝΔ, με χυδαίο πόλεμο και  κριτική, προκειμένου να συγκρατήσει γαλάζιους ψηφοφόρους, αφού δημοκοπικά όλα δείχνουν ότι στην Βόρεια Ελλάδα το κυβερνών κόμμα έχει μεγάλες διαρροές προς την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ του Βελόπουλου (σε πολλούς νομούς βγαίνει δεύτερο κόμμα) αλλά και στην Αττική αφού σύμφωνα με όσα διαρρέονται τα ψηφοδέλτια της Ελληνικής Λύσης θα είναι με στελέχη πρώτης γραμμής που θα αδειάσουν την εκλογική δεξαμενή της Νέας Δημοκρατίας.